MelikeAkqull 32 haftadayım aşırı derecede mide yanmam var. Sizlerde de böyle oluyor mu? Geçmesi için ne yapıyorsunuz?
Ozlem21e MelikeAkqull 28 +4 ikiz hamileyim 2 haftadir benimde asiri mide yanmam var doktorun verdiği mide ilacını kullanıyorum. baska turlu katiyen gecmiyo 🤦♀️
Merveesila MelikeAkqull bende 20 haftalığım bi haftadır bende de vardı çok yanma vardı yemek yemekten korkuyodum sade maden suyunun içine yarım limon sıkıp içtim bana çok iyi geldi 10 dışa fayda etti sade maden suyu içemediğim için limon sıktım ben
ballilokum MelikeAkqull renni, maden suyu, yoğurt, süt, salatalık…. denemediğim şey yok. En iyi gelen şey sakız ama maalesef onu da yatarken çiğneyemiyorum 😅
Nzehra4654 MelikeAkqull gaviscon şurup dakikasında missss doktoruna söyle hatta yakındaysan bende 3 4 kutu var 🙊 8haftalıkken başladım şuan 35haftalığım başucumda bir su bir gaviscon var 🥰
Bebikinannesi MelikeAkqull Bendede iki haftadir var 31+2 haftadayim. Mide yanmasimi mide agrimasi mi ayirt edemiyorum daha cok agri gibi 😏 Rennie ve gaviscon iciyorum hemen hemen hergun.