Bende doğum ettim çok şükür 🙏
burda herkes gibi gün sayip doğum hikayeleri okuyordum. Her noktaya kadar okiyordum dogumum yaklasinca bende tavsiyeleri uyguliyayim diye 🤣 ama son güne kadar sadece hep geziyordum kendime başka birsey yapmadim . Ama hep içimde kendime diyordum korkmasan dogumun kolay olacak ! Öyle de oldu şükürler olsun allah herkese kolay doğum nasip etsin insallah . Doğum için Almanya’ya geldim dogumum almanyada yapiyorum 3 çocukla da yine geldim babamin evine doğum için cumartesi ablalarim hepsi gelmisti babamlara yemek yaptilar bende uyku tutmustu fazla birsey yapmadim yemeğimi yedim oturduk hiç Agri yoktu aksama doğru annem yemek hazirladi bende oturdum tam birsey yicem derken sanki akinti geldi lavaboya gectim baktim nisanim gelmiş ama dedim belki Nisan degil çok acikti rengi neyse huysuzlandim devam yemedim esimin elbiselerini ütüledim ablama söyledim korkma Nisan bir kaç gün önce gelir diye hepimiz salonda otururken kasilmalarim basladi saat 20.50 de her 7-8-9 dk da bir ama hafif nisanim da gelmeye devam etti ama çok az di herkes evine gitti bende geldim odama uzandim ve kasilmalari takip ettim çok düzensizdi sabaha karsi 3-4-5-6-7-8 bir arada 10 dk ya cikti bende düzensiz birde hafif sancilardir sessiz kaldim düzensiz sancida doğum olur diye bilmiyordum dün sabah (pazar) saat 7 de artik hiç uyku tutmadi ama o dayanilmicak agri yoktu bende 3dkya inecek öyle gidecem hastane diyordum sanci geldiginde hep squast pozisyonu aldim . Saat oldu 10 kasilmalar hala düzensiz küvete girdim yarim saat dusumu aldim ablam sacimi kurutu bende. Makyajımı yaptim zamana takilmiyim diye Biraz merdiven yürüdüm 20 dk ondan sonra uzandim. Saat geliyordu 13 yeSancilar hala düzensiz3-4-5-6 dk ama sanci geldiğinde squast pozisyon a giriyordum. Hem sevinç hem korku ama sevinçim korkudan daha çoktu. Hastaneye gittik Kayd yapana kadar kontroll ettiler ahh 6 cm hemen doğum haneye 🤣 sevindim dogumhanede sordular Agri için birsey istiyormusun evet dedim gülme gazi denicem olmasa igne yapalim Gazi getirdi icime cektim 3 kere filim gibi döndü gözümde birseyler kendime geldim saat 14.37 ve ebe bana dedi eğer sancin gelirse kuvetli ikin bebek geliyor. O esnada bebegin suyunu patlatti 3 kere ikindigimda bal oğlum balik gibi kaydi 3150 g di saat 14.44 de dünyaya gözünü acti allah herkese saglikli kucagina almayi nasip etsin insallah ❤️ Zor bir süreç ama kucaginiza aldüginizda herseyi unutiyorsunuz kisa yazmak istedim ama baya uzun oldu 🤣