Kumri Hasyaneye Kontrole qeldim 2 cm acilmam var ve bebeqin suyu azalmış yatışım yapildi ne zamn doqum qerceklesir bilqisi olan varmı
yaseminyasemin Kumri benim ilk hamileliğimde gece 2 cm açıklık vardı sabah 7 de tam doğum sancılarım başlamıştı ama gece de uyutmamıştı
Eylul9235 Kumri bende bu soruyu 1 cm ile soracaktım. Benimde bugün 1 cm açıklığım olduğunu öğrendim. Çatı muayenesi oldum bugün ilk kez. Acaba doğum yaklaşmış mı demek oluyor ki 🙄
M-E-D Kumri verecekleri suni sancıya bağlı bisey veya sizin kendi sancılariniz kuvvetliyse sabaha dogar Insallah
M-E-D Eylul9235 ilk dogumsa uzun surebiliyor saatte 1 cm de olabilir 3 saat açılma olmayıp birden de hizlanabilir. Ikinci ve sonrası doğumlarda bu sure daha az. 4 cm olmasi biraz zaman aliyor sonra saatte 1.5 -2 cm açılıyor
Kumri M-E-D evet ilk doqumum ve cok korkuyorum insallh Acilmam dha çok olur ve kendi sancim nasip olur
yaseminyasemin Kumri belli aralıklarla gelip gider ,Allah kolaylık versin canım inş sabaha kucağında olur ☺️
Eylul9235 Kumri yo yatırmadılar 37+2 yim ben doğum bu hafta başlamaz dedi hatta 😕 siz bence 4 cm e kadar bekleyin evde en sağlıklısı bu oluyor genelde. Hayırlı doğumunuz olsun inşallah 🙏🏻🌸
Erceyl Bende 2 cm acilma ile gittim sancida vardir 16 saat sanci cektim ortalama acilmadi sezaryana aldilar ;(