29.08.20 de 36+6 da doğum yaptım. En bastan anlatayım ☺️ şehir hastanesi nde Necati Hocaya kontrole gidiyordum. Çokta memnundum. 36+3 de kontrole gittim. Herşey yolundaydı. Ne sancı ne başka bişi. İlk dogumumda sezeryan olduğuicin buda sezeryan olacaktı. Necati bey 39. Haftada gün veririm demişti. 37+1 de de yani bugün iş göremez raporu almak için tekrar hastaneye gidecektim. Cuma gecesi 1de bianda suyum geldi. Anlayamadım ne olduğunu hastaneye gittik hemen. Orda alttan muayene ettiler turnusol kağıdı koydular. Ama tam anlayamadılar su olup olmadığını. Nst ye girdim. Sancı çıkmış biraz ama ben hissetmedim. Eve gidicem diye bekliyorum. Dr yatisa alıyoruz yukardaki Dr lar kontrol edecek dedi. Bianda yatista buldum kendimi. Ordaki drlarda alttan baktı su gelmiş dediler. Nst ye bağlandım. Sancilarim siklasmaya ve artmaya başlamış ama ben pek hissetmedim. Bu arada saat 5oldu. 6.30da geldiler ameliyathane hazırlanıyor 7 de alicaz dediler. Ben tabi okadar erken beklemedigim için çok şaşırdım. Ameliyathaneye gittim spinal anestezi oldum. Anestezi Dr um çok iyiydi. 7.17 de oğlumun sesini duydum inletti orayı. Bian önce oğlumu görmek istiyodum. Ama erken doğduğu için nefes alıp vermesi hızlanmış. Kuveze götürduler😔 benide odaya çıkardılar. Bikac saat sonra yürütmek için hemşireler geldi. Ertesi gün daha iyiydim. Bebeğimi görmek için yenidoğan yoğun bakıma gittim. ilkkez gorecektim gözyaşımi tutamadım tabi. Ama bebek hiç bize benzemiyordu. Tabi olabilir daha küçük.. ordaki hemşire antibiyotik tedavisi uyguladıklarini enfeksiyon kaptigini söyledi halbuki benim bebeğim solunumdan yatmıştı. orda bı kafam karıştı. Dışarı çıktım. Eşim önceki gün görmüştü. O girdi. 2 kez görmek yasakmış pandemiden dolayı bide eşim dün durum buydu diye açıklama bekleyince hemşire apartopar çıkarmış. Diyorum ki sen dün gördün bumuydu bebeğimiz evet dedi beni odama götürdü gitti. Halbuki o değilmiş. Pazar günü olduğu için kimse yoktu. Yükseklerden bı tanıdık bulup hastaneyi aratmis. Sonra peşinde güvenlikler Dr lar kendi bebeğimizin yanına götürmusler hersyi açıklayıp özür dilemisler. O salak hemşire çocukları karıştırmış 😖 sonra beni aldı anlattı sakince bizim bebegimiz.o değildi diye tabi ben şok. hemen gittim gördüm bebeğimi. Herşeyi açıkladılar o hemşire özür diledi soyismi yanlış anlamışım diye ama hakkımi helal etmiyorum. Savunmasinida başhekimlige yapacaktı bugün. Boyle bı olay yaşadım… Bugün ben taburcu oldum ama yavrum orda. inşallah çıkacak oda kısa sürede. Süt sağıp goturcem artık. Çok uzun oldu.sanirim. dua edin bebeğim için hemen çıksın 🙏☺️