Deletedmom386 Kızlar süt olsun diye rezene öneriyolar. Nerden alayım bildiğiniz marka falan varmı? Bide kimyon çayı mı kimyon mu bebekte gaz problemi olmuyormuş bilgi verir misiniz?
Deletedmom417 Deletedmom386 doğum yaptinmi canim yoksa hamilemisin ben hamileyim bende duydum rezeneyi bende burda bekliyim de bende içeyim 🙈😍
Barkoddg Deletedmom386 Ben de aldım da rakı kokuyor içemiyorum. Icenler bi yazsın allah aşkına sadece bana mı kokuyor acaba😐
Ronyaseda Deletedmom386 Canım e bebekten aldim Humana stille ve rezene olanindan 2 farklı cayini herkes onu cok öneriyor 🤭
Rabiakodal Barkoddg rakı yapımında kullanılıyor canım doğru söylüyorsun bende içtim de bebeği çok uyutuyor iyice uyuşuk yapıyor . Çekilmemiş kimyon iyi oluyor ben içiyorum birde doktorum bitkisel süt arttırıcı damla vermişti baya işe yaradı bende
Deletedmom417 Deletedmom386 gözün aydın sağlıla büyüt bebegini😍o zaman doğum yapınca kullanılıyor sanırım
Deletedmom386 Deletedmom417 Allah razı olsun 😚seninde kucagına almayı nasip etsin. Evet emzirme döneminde kullanılıyormuş süt attırma özelliği varmış
NazG Deletedmom386 anason cayi rakı gibi kokar çünkü rakının ham maddesi anason. Rezene de anason da içilebilir şeyler kaldı ki
Rabiakodal Deletedmom386 aktarlarda oluyor tohum gibi ben çayını demleyip içiyorum canım. 1 kupa için 1 tatlı kaşığı kimyonu sıcak suya atıyorum biraz demlendikten sonra içiyorum
Tuanazra Deletedmom386 mühendisin oğlu sayfasında görüp aldım içeriği temiz diye. Yalnız benim bebeğim de daha dogmadi