Leblebininannesi Zeynebcicek Ben 12 de öğrenmiştim erkek olunca çabuk söylüyolar çoğunlukla. Ama 20. Hafta detaylı ultrasona kadar alışveriş yapmadım yine de yanılmalar olabiliyor diye
bburcu Zeynebcicek 13te kız gibi ama bekle dedi 18de %80 kız ama detaylıyı bekle dedi detaylıda kesinleşti 😅
Busramusti Biz de tam 13 olduk haftaya çarşamba kontrolüm var ama dokturum bana 15. Haftada söylemenin daha doğru olacağını söyledi sonradan değişmemesi içinmiş 🙂
Zeynebcicek Busramusti aynen katılıyorum bana da 16 da söylüyorum dedi 18 de net olur dedi ama bi arkadaş da 10.hafta da kesin söyleme leri lazım dedi doktorun yanında çalışmış o doktor 9.haftada söylüyormuş
Busramusti Zeynebcicek bildiğim kadarıyla dediğiniz gibi 10. Haftada falan kemik yapısından cinsiyeti anlayabiliyorlarmıs ama söylediten sonra değişiklik olmasın diye emin olmadan söylemiyolar diye duydum bende
Zeynebcicek Eva41 😀😀ALLAH bahtını güzel etsin şimdi bi tane kızım var 3 yaşında ister istemez bi de sağlıklı sıhhatli oğlum olsun onları yetiştirebilsem yeter ins diyorum yani gönlümden erkek geçiyor Tabi ki hayırlısı neyse o olsun farketmez diyorum sonra 😀😀
Zeynebcicek Busramusti aynen onlarda haklı sonra anne baba gelip sen bize böyle demiştin dmeesin diye
Ffc2224 Zeynebcicek 13 de bir türlü kendini göstermedi doktor muhtemelen kız dedi 16 da tekrar gittik pipisini gördüm erkek dedi tekrar gidecez bakalım ne diyecek 😅