Aysenurcaliskann deletedmom351 Ben 7+2 yim gitmedim de duymadım da daha 3 kez kontrole gittim duyamadik Korktum açıkcası
Fidashka ilk kez ultrasona gittigimde 7 haftalikdi,o zaman duydum.Zaten o donemlerde yeni yaranmis oluyo,6ci haftadan sonra duyulur genelde
MelekBK Ben de biraz kilolu olduğum için geç duyuldu 7. Haftada falan net değildi bir hafta 10 gün sonra tekrar gel bakalım dedi. 8. Haftada gittiğimde duyduk. Sıkıntıya girme hemen
Aysenurcaliskann MelekBK insan bi telaş yapıyor ben 45 kiloydum öğrendiğimde ama Duyamadi acaba Bi sıkıntımı var diye düşündüm direk Ama insallah duyar Bidahaki kontrole
Hanifevcl 7+2 de. 2 gün öncesinde testte pozitf çıkınca öğrenmiştim. Yeni oluşmuş kalp atışları demişti 🙂
Aysenurcaliskann Sayrkann benimde 5 haftalıktan görüldü kese ama Kalp atışını duyamadik daha Normal dedi ama doktor
brccelik Aysenurcaliskann valla ben 16. haftada duydum devlet hastanesinde ki doktor 12 den önce dinlemenizi tavsiye etmiyorum demişti sonrasında bende eşimle duymak istedim cinsiyeti öğrenmeye gittiğimde dinledim tarifsiz bir duygu gözümden yaş gelmişti ❤
Aysehatun Aysenurcaliskann 7.haftada duyduk canım 😍 her gebelik farklıdır canım stres yapma duyarsın inş bi kaç haftaya Allahın izniyle 😇🙏🏼🐣