Ummuhan4934 Sinemarslannnn Kızılcık suyu günde bir bardak içe bilirsin benimde var aşırı kaşıntım oluyor sirkeli suyla taretleniyorum
Papatya-20 Sinemarslannnn bende var canım sirkeli su duydum bende bide iç çamaşırımı sürekli degiştirip ütülü çamasır giyiyorum
Mimarhanim Sinemarslannnn kefir tüket canım cok faydalı, iç camasirini nemli tutma, malum havalar cok sıcak terliyor insan, nemlendikce değiştir, iç camasirini utuleyerek giy diyorlar, sirkeli suyla taharetlenebilirsin.
Durudyg Sinemarslannnn bende de şuan var doktor fitil ılac birde travazol krem vermıstı ılac ıcemezseniz krem alabılırsınız cevrelerıne surerek kasıntıyı onlersınız bide sık sık ılık suyla yıkanmanızı onerıyorum
Mimarhanim Sinemarslannnn belirtmemislerdi üzüm sirkesi yada elma sirkesi diye. Ama elma sirkesi daha hafif onu dene istersen. Sulandırıp kullan. Faydasını görürsün inşaallah
elifsamedd Sinemarslannnn gunde 2.5 3 litre su tüketmelisin bende +3 enfeksiyon vardi cok sukur + dusurdum canim
Huri54 Sinemarslannnn bende hamile kalmadan vardı fitil verdi 3 adet gynomax alttan atılıyordu hem onun faydasını gördüm hem de su içtim hep çok batıyordu idrarımı yaparken neler çektim çok kötü Allah şifa versin
Cesuratesannesi Hastanede yatmaniz gerekmiyor mu birde bakteri var diyosunuz ben ilk cocugumda 3 hafta hastanede yattim enfeksiyon icin bobreklerime kadar geldi bakteri cikti damardan antibiyotik aldim
ayazmoms41 Sinemarslannnn canım ben cuma gününden bu yana her gün 1 çay bardağı kızılcık suyu içiyorum akıntım geçti sanırım faydasını görmeye şimdiden başladım tavsiye ederim. Ama doktoruna danış lütfen ben danışarak içiyorum
Cesuratesannesi Sinemarslannnn aynen banada vermislerdi icersen duzgun Allahin izni ile atlatirsin merak etme