Elbu Kizlar 32+5 teyim doktora gittim bugun kontrol icin bebek ters duruyor dedi yani kafasi sagda ayaklar solda dogum pozisyonunu alirmi
Ececik89 Elbu Ben de 32+3deyim benimki de ters. Bu haftalarda pozisyon alması mı lazımmış. Ben de bekleyeyim şurda 😊
ags Elbu 34 e girdim benim de ters döndü. İlerki haftalarda dönmesi zorlaşıyormuş o yüzden umutla bu günlerde dönmesini bekliyorum. Ctesi kontrol var bakalım. Kilosu da biraz önde dolayısıyla merak içindeyim
Annem1 Elbu bbeiş ters dönmüş dedi doktor ayakları aşağı gelmiş o yüzden baskı agrın yapıyor dedi. Şimdi düzelmiş dedi.gecen hafta hastanede yattım Bi kaç saat iğne ilaç falan. Doğum pozisyonu falan bişey demedi. Erken doğum ihtimal var zaten. Hiçbişey yapmayacaksın dedi
Ozgevebebegi Benim bebeğim 35. Haftada doğum pozisyonu almıştı kanala bile girmişti ama 36. Haftada tekrar eski haline geri dönmüş kanaldan çıkmış. Bu perşembe yine kontrolüm var eğer dönmemişse sezaryen doğum olacak 🤷🏻♀️ Minik hanım ne derse o oluyor 😅
Elbu Ozgevebebegi aay evet bizimkide nederse o oluyo beni parmaginda oynatiyir 😁😁Insan tedirgin oluyor ama demii
Elbu Ozgevebebegi aay evet bizimkide nederse o oluyo beni parmaginda oynatiyir 😁😁Insan tedirgin oluyor ama demii
Ozgevebebegi Elbu kesinlikle çok tedirginim. Ne güzel kendimi normal doğuma odaklamıştım kanala girmiş diye. Ters döndüğünü öğrenince şok oldum 😅 şimdi kızımın keyfine bağlı bekliyorum diken üzerinde 😅
Ozgevebebegi Elbu 3 gün önce yazışmışız bebeğim dönmedi diye bugün doktor kontrolüm vardı kuzum hala dönmemiş. Boyu da uzamış doktorum artık dönme şansı azaldı sen kendini ayın 14-15 i için sezaryene hazırla dedi😅 bende son durum bu haber bekliyordun bende yazayım dedim 😂😂
Annem1 TugbaYavuz- Rabbim yardımcımız olsun. İnşallah bebişlerimizi sağlıklıca hayırlısı ile alırız kucagımıza. 🙏
ebru-33 arkdslar bebegum kanala girdigini bizler hissediyormuyuz. 32 haftalik hamileyim. bebegim oynadigi zaman başını asagida ayaklarini yukarida hissesiyorum.. sert tekme ayakla olur diyorum. oyke düşünüyorum. sizler kanala girdigini kendiniz anladnz mi
Ozgevebebegi ebru-33 ben anlamıştım ama geri döndüğünü anlamadım😂 herkes gider Mersin’e biz gideriz tersine 😅😅