Hicran52 26_26_26ggg 19.haftadayım her gün düzenli yapamıyorum hava çok sıcak Bi de çok çabuk yoruluyorum dışarıda, çıkamadığım zaman evde hareket yapıyorum
Ezgi-ceren 26_26_26ggg 33. Haftadayım. Eşimin evde olduğu pazar günleri hariç her gün sabah onunla evden çıkıp sabah erkenden yapıyorum. Gün içine bırakırsam asla çıkmam kendimi biliyorum.
Eda_eyrc 25 haftalık gebeyim ve 15. Haftamdan itibaren hergün 10 bin adım atıyorum. Çünkü çalıştıgım için mecburen yürüyorum. Yaklaşık 4-5 km
Suude 26_26_26ggg 29+2 1 ay öncesine kadar hemen hemen hergün yürüyordum fakat artık zorlanıyorum ve çok sıcak aydında yaşıyorum fazlasıyla sıcak yürünecek gibi değil. Su içsen tuvalet problem oluyor onun için yürüyemiyorum. Evin içinde çok haraket ediyorum.
Ipek0z 26_26_26ggg hayatım boyunca spordan nefret ettim 8 haftalık hamileyim asla yürüyüş yapmıyorum🙄 sadece ev işleri yapıyorum işte 🤦♀️ sıcak havalarda nasıl yürüyecez ki zaten😕
Cansiin 26_26_26ggg 26. Haftadayım ama yarim saatten fazla dışarıda duramiyorum sürekli idrarım geliyor 🙄
Pembe_li 7+5 oldum bugün mide bulantım çok arttı çalışıyorum ewe gidince uyuyorum yorgunluktan arada çıkabiliyorum