Destina16 ay benm basıma gelemeyen kalmadı epiduralde. Sancılarım dayanılmaz olduğunda taktırdım. İlk uyusturdu gibi oldu yarım saat snra allah sancı gelio eskisi gibi sağ tarafıma ama sadece duramıyorum hissediyorum diyorum ebeye inanmıyor bana nese bi saat dayandım snra bağırdım cağırdım hastaneyi ayağa kaldırdım baba 2.dozu yaptılar. Yok yani yarım saat bekledi etki etmedi doktorumu capırın die bağırmaya basladım sonra doktorum geldi bi güzel kızdı azarladı ordakiler bana inanmadıkar die anasteziciyi getrri epiduralm yanlıs takılmıs düzelttiler 3.dozu vurdular. Bu sefer ben yürüyemed. kafam bir milyon çift görüyorum herseyi. Yatakta bekledim artık sonra baktılar 8cm olmus eşimle doktor bir koluma girdiler beni ayakta tutuyorlar ben cömelip ıkınıyorum acılma hızlansız die ama patates cuvalı gibiyö hissetmiyorum belimden asağısını ama doğum haneye girince ıkın dedi doktor his hissetmeden ıkındım ilk ıkınmamda cıktı cok şükür 🙏🏻 bu arada gittiğim hastane izmşrin en pahalı en iyi hastanesi die gecen kent hastanesi sırf basıma olumsuz bişi gelmesn kaç paraysa verelim dedik doktorum istememişti aslında bu hastaneyi ama işte dinlemedm. Bu sefer doktor nereye derse oraya. Ama yine epidural isterim yoksa dayanamam sancılara 4cmde dayanamadm bağırıyordm sürekli 🤣