ecembugra53 Srplhrgl canım cok küçükken hissedemexsin doktorun demişti en ez28 haftalık olması lazım kalp atışını dışardan duyabilmen için canım
Aselberkan Valla ben karnımı elledigimde kalp atışı hissediyorum ama benim kalp atisim mi acaba onun ki mi bilmiyorum 🥰
Srplhrgl Ben 11+5 haftalik hamileyim bana dediler sen hamile kaldıktan 40 gün sonra kalp atışını ellediginde hissedebiliyrsn dedim acaba benimle aynı şeyi yaşayan varmi
ecembugra53 Srplhrgl yanlış canım bebek küçükken kendi nabzını hissedersin 😊 doktora da sorabilirsin yani gittiğimde sor canm
Hyl32 Srplhrgl 3 çocuğunun olması herşeyi bildiği anlamına gelmez bilimsel olarakta mümkün değil o haftalarda kalp sesi ve hıçkırığını hissetmen ancak 30. Haftalarda hissediliyor bebek artık büyüdüğü için doktoruna sormayı dene bence😊
ecembugra53 Srplhrgl canım hareketleri kişide. Kişiye değişir ben 16. Da ilk hissetmiştim 😊🤰 kalp atışını dışardan duymak içim net 28. Haftayı geçmesi gerekir doktorun öyle demişti
Mervesbora Srplhrgl 10 haftadan sonra heralde tam bilmiyorum çünkü benimki 8 haftadan sonra kalbi attı doktor bekle dedi yoksa alcakti