Bir hafta önce 70 Di bugün tekrar kan verdim 1341 çıktı beta-hcg ama kese gözükmedi daha erken dedi doktor yarın tekrar sağlık ocağına kan verip çarşamba tekrar çağırdı umarım gözükür ya 🥺 burda çok yazı okudum ama endişelendim
Kese görünmedi
- Düzenlendi
DBsvn canım beta daha düşük o yüzden görülmemiştir. En az 3 binli olsun o zaman git 🌸
DBsvn tekrar kan vermenize gerek yok kendiniz artışı tahmini olarak hesaplayıp 4-5 gün sonra yeniden gidebilirsiniz
DBsvn benim betam 1320yken keseyi görmüştü doktorum ama değişiyor gözükür seninkinde canım benim çok sıkıntı etme
Cicilibicili bakalım valla bende şaşırdım hayırlısı olsun ☺️ teşekürler
aydinaleyna61 ilk gebeliğim de benimde hemen gözükmüştü bunda olmayınca biraz moralim bozuldu bakalım hayırlısı ☺️
DBsvn ben de bugün ilk kontrol için gittim önce ultrasonla baktı ama değer en az bi 4000 üstü olmalı şimdiden söyleyeyim gözükmeyecek dedi ki öyle de oldu. Sonra kan verdim 1500 dü o yüzden cuma tekrar kan verip keseye bakılacak. İçiniz rahat olsun değer daha çok az 😊
Birkucukkelebek Ay teşekür ederim çok çok ☺️ benim ilk hamileliğimde hemen gözükmüştü o yüzden moralim biraz bozuldu ama iyi oldu bu ☺️
1800 iken gorunmemisti benim bir hafta sonra gittim gördüm :)