Doğursamda mıncıklasam artık diye diye doğurdum sonundaa 🤗 2 gün sancının ardından dayanamayıp hastaneye gittim. Cuma günü sabah 4 de 5 dk da 1 e inen sancımı öğlen 12 ye kadar evde çektim ama bu sürede bulaşıkları makineye atmadım elimde yıkadım ütü yaptım temizlik yaptım kahvaltı hazırladım baya bi işlendim artık dayanılmaz olmuştu. Kimseye haber vermeden duşa girdim ve gusül abdesti alıp sağıma soluma ve başıma 3 kere su döktükten sonra su gibi akıp bitsin doğumum dedim kayınvalidem söylemişti çıktım meryem ana otunu suya koydum dua okumak için ama o heycanla ezberimdrn çıkmıştı resmen okucaklarım tutuldum kaldım 😂 eşimi aradım alel acele eve geldi yola çıktık jandarma durdurcak oldu doğum var diye bağırdı eşim es geçti yolda elinin ayağının titremesinden arabayı kullanmak için herkesi aradı nerdeyse 🤣 neyse hastaneye geldik kontrolümde 8 cm açıklık varmış hemen doğum odasına alalım dediler bende heycandan daha fazla ağrı girmeye başladı ebeler bana bişey soruyo ama ben oralı değilim meryem anayı yolda okuttum ve suyundan içmiştim bu arada. Ebe tekrardan açıklık kontrol ederken suyum geldi ve sancılar daha dayanılmaz oldu 6 tane ebe vardı başımda ve 15.20 de gelen ıkınmamla birlikte 15.40 da kızım kucağımdaydı bu arada 3 tane ebeyi baya bi hırpalamışım ama kızımı kucağıma verdiklerinde onun sakinlemesiyle onun kokusuyla bütün ağrım sancım yok oldu resmen. Allahım bu duyguyu herkese nasip etsin. Şimdi kucağımda ve kendimi hiç bu kadar mutlu hissetmemiştim 💜💕💜💕 bu arada eşimi doğuma almadılar oda aşağıda güvenliklerle kavga etmiş meraktan içi içini yemiş herkese sarmış 😂🤭 sormak istedikleriniz varsa sorabilirsiniz 🤗