SumayyaColak 7 senelik evliyim ve PCOS luyum insulin direnci karaciğer yağlanması gibi bir takım rahatsızlık larim var 9 aydır adet olmuyodum enson bu ayın 18 de oldum ve adetimin 3 günü tahlil yaptırdım anlayanlar bı bakarmisiniz hamile kalmak için bi sorun var mi https://imgyukle.com/i/xkMCVN
Bebek-geliyor SumayyaColak merhaba 2 sene önce bende adet gecikmesi oluyordu doktora gittiğimde prolaktin yüksek çıkmıştı dostinex isimli ilacı kullandım ve düştü adetim de düzeldi. Prolaktin hormonu yüksek sizde de ama bu hormonun testini adetin 2. Günü yaptırdığınızda doğru sonucu alıyorsunuz doktorunuzla görüşün o sizi yönlendirir.
Nazzeda Prolaktininiz yüksek ancak çok değil bende de yüksekti ilaç kullanımıyla düştü bir ayda hatta benimki 55ti
SumayyaColak Nazzeda evet banada doktor ilaç yazdı haftada iki defa yarım yarim kullanıyorum inşaallah bu ay hamile kalirim
SumayyaColak Bebek-geliyor Doktorum banada aynı ilacı verdi kullanıyorum inşaallah bu ay gebe olurum ya çok istiyoruz rabbim kimsenin kucağını boş birakmasin
Nazzeda SumayyaColak İnşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin 🙏 bu arada sütyen seçimi de bu hormonu çok etkiliyor elinizden geldiğince rahat yumuşak tercih edin
Nuriiiiii Canm prolaktinin biraz yüksek ama ilaçla düşer, arkadasımında sadece prolaktini yüksekti görmediği tedavi kalmadı , artık her şeyi bırakmıştı Rabbim ard arda 2 tane nasip etti. eşin test yaptırdı mı canm
SumayyaColak Nuriiiiii evet eşim yaptır di varikosel var ama testleri norlmal olması gerekenden iyi Allah’ın izniyle
Bebek-geliyor SumayyaColak amin inşallah. Bu hormonun diğer adı stres hormonudur herşey allahtan gebe kalmak içinde strese girmeyin ama ilaç hemen düşürüyor. Ben ilacı kullandıktan sonra düştü ama bir kaç ay sonra yine çıktı yine ilaç kullandım sonrasında yine düştü ve hamile kaldım. İlaç bitiminde düştüğünü ölçtürmeye adetin 2. Günü sabahtan kan verin o zaman ki sonuç en doğru sonuç oluyor.
SumayyaColak Bebek-geliyor teşekkür ederim allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Salih hayırlı evlatlar dan olsun