Asliahmet DiplomaliEvHanimi ben kizim olsaydi Yüsra düşünüyordum anlami kolaylik mis yanlis hatirlamiyorsa insirah suresinde geciyir💗🌸
Cagla_92 DiplomaliEvHanimi Ahsen Azra Benan Berra Ceylin Ebrar Elif Erva Eslem İkra Nisa Sare Sena Yüsra Zehra Zümra
Didi6 Nursel67 Belinay aslında dini bir isim değil..Kuran’da da geçmiyor… https://bebegimeisim.blogspot.com/2018/01/belinay-isminin-gercek-anlam-ne-kotu.html?m=1
UmayAsya Cagla_92 ceylin yanlış bilgi internete aldanmayın gerçek anlamı yengec yuvası cennet kapısı olarak görmüştük internette ama coook araştırma sonucu böyle bisey olmadığını öğrendik 😑
Cagla_92 DiplomaliEvHanimi rica ederim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbım 😊 fikir olarak içlerinden benim favorim Ahsen 😉
Didi6 DiplomaliEvHanimi Canım bu konuyu çok iyi araştır. Belinay, Buğlem, Ceylin falan filan Kuran’da geçmiyor. Farklı anlam yüklenen çok isim var. 😔 Merve - Kevser - Büşra - Esra Bunlar Kuran’da geçiyor 🌸
Hicran52 Bence zehra çok güzel naif Bi isim Ay gibi parlak yüzlü demek manası söylenişi bile çok hoş 🤗