MucizemE Hanımlar merhaba 25+5 haftalık gebeyim ev temizliğimi 6 aydır hep kendim yaptım artık zorlanıyorum eve süpürge açtığım da felan sizler de durum ne
SibelAlp7 MucizemE 25 haftalık hamileyim bende zorlanıyorum.Temizlik yapmayı kara Kara düşünüyorum azıcık bir şey de yoruluyorum.Yarım saat dinlenip yapıyorum.
1987gokce MucizemE 26 haftaligim artık süpüremiyorum çok yoruluyorum hava havada sıcak maalesef. Eşime zorla yaptırdım dün ilk kez bakalım nasıl olucak.
Elmayanaginannesi MucizemE ben 21. Haftadayım eğer okulda yorulmuşsam bir de evde temizlik benim için şimdiden çok zor sağ olsun eşim yapıyor ben anca öyle çamaşır katla yemek tarzı şeylerle ilgileniyorum
yagmurpelit cnm bizde 26 olduk bugun bnde her isimi kendim yapiyirum ayreten calisiyorum cok zor oluyor tabi hele egilip kalkmasi felan ama bi sekilde gidiyor anca bi ay daha yaparabilirim hrhalde🙄
Demir Eşim ile birlikte yapıyoruz en başından beri,süpürmek en yorucu olanı.O görevi üstümden attım🙈Zaten çok çabuk yoruluyorum ve şimdiden böyle olmak canımı sıkıyor.Sizde bir destek alın bence,olmuyorsa zorlamamak gerek.
Mirayinannesi Bizde 26+3 olduk canim bende aynı senin gibiyim ilk haftalarda gayet iydim is konusunda egilip kalkmada zorlanmiyordum ama artik bende egilip kalkarken baya zorlaniyorum hatta kasiklarimda agri bile oluyor temizlik konusunda dinlene dinlene yapiyorum cunku artik cok ayakda durunca ayaklarim sisiyor o yuzden yavas yaavas yapiyorum bide gurbetteyim kimsem yok herkez memlekette bahar temizligimi bile yapamayacagim insallah kizim dogdukdan sonra yapcam😏😏
matruskaa MucizemE 36.haftadayım hala kendim yapıyorum ama artık eşim izin vermiyor eğilmek zorlasada kendimi engellemiyorum yavaş yavaş yapmaya çalışıyorum yoksa bütün gün oturarak bitiremezdim hamileliği hergün bişey yapmaya çalışıyorum 🙏
MucizemE Hepimizin Allah yardımcısı olsun sağ Salim yavrularımızı kucağımıza alalım inşallah🙏🏾 Bana da eşim çok yardım ediyor hakkını hiç ödeyemem evi süpürüyor ben geri kalanı yavaş yavaş halleşiyorum ama bazen işe erken geçmesi gerekiyor süpüremiyor bende temizliğe alıştım o yokken süpürmeye çalışıyorum belim ve kaşıklarım ağrıyor
deletedmom351 canım ben 35 haftalığım hala kendim yapıyorum ev temizliğimi biraz zor oluyor tabii ama en çokta süpürge kullanırken zorlanıyorum itip çekemiyorum mesela süpürgeyi onun için eşim süpürür ben diğerlerini yaparım sana da eşin yardım edebilir.
Soraya MucizemE ilk zamanlar düşük tehlik3m vardı 1-1,5 ay yattım annem yanımdaydı sağ olsun her isimi gördü. Sonrasında eşime yığdım süpürme işini. Evi hep derli toplu tutuyorum. Bulaşık makinesini eşim bosaltiyor. Camasirlari ben yıkayıp asiyorum supurme ve silme isini o yapiyor. Kahvalti isi onda yemek ici bende. En son 2 hafta evvel supurdu evi. Sabah durmanın yok hatice hanımı çağıralım dedi bende masrafımız çok diyerek red ettim. Nihayetinde gebe kaldığımdan beri tek maasiz. Eskiden koca evi ben çekip cevirirdim tek başıma. Üstelik calisirk3n. Şimdi de o yapacak.t3k başına. hayat müşterek 😉
MucizemE Soraya benim de çoğu işimi eşim yapıyor makinayı boşaltıyor evi süpürüyor nevresimleri değiştiriyor ama bende takıntı hamile kalmadan önce her gün siler süpürürdüm şimdi eşim her gün değil haftada bir kere süpürüyor Şili’yle bu durum beni rahatsız ediyor ☺
Soraya MucizemE azıcık gevşe. Biliyorum asla bizim temizligimiz gibi olmuyor. Yüzeysel süpürüp geliştiriyorlar. Ama bosver.nasil bir temizlik bebeğinden önemli olabilir ki.ben bi bebegimi koltuk çekerken kaybettim.neymis efendim altını süpürecekmişim.gerek yok.simdi tek meselem bebeğim ve sevgili eşim.geri kalan herşey yalannn 😍
MucizemE Soraya ☺ Rabbim bebeğini kucağına almayı nasip etsin hepimizin 🙏🏾 Ay valla şu yazdığını okuyunca evi süpürmekten vaz geçtim yoksa kalkıp süpürecektim 😁
Didemalkanendik 23 haftadayım dün temizlik yaptım dündenberi ağrım çok hala da devam ediyor eşimde kızdı bi dünya ben yapardım diye onada kıyamadığımdan yapmak durumunda kaldm amabundqn snra korkarım heralde hele şu ağrı bi geçsinde
MucizemE Didemalkanendik kendini zorlama yapma canım bende artık umursamıcam eşime kıyamıyordum bugün ben yapayım bari dedim vaz geçtim evimi topluyorum çamaşırımı asıyorum makinamı boşaltıp yemek yapıp oturuyorum sende öyle yap
Didemalkanendik MucizemE aynen canm suanda oturuyorum valla birde benm 3 yasında maşallah yerinde hiç durmayan beni de asla oturtturmayan bi oğlum var e malum havalrda sıcak olunca evde durmak istemiyor onlada gezince baya yoruyo beni