Zhram Dün alışverişe gittim ama ne alacağımı bilemediğim için doğru düzgün birşey alamadan geri geldim hem ilk hamilelik olup hemde hangisi daha iyi olur bilmemek ne kadar can sıkıcı bi durum. Sizce hangisi daha kullanışlı güzel anneler
Mzeynepp Zhram ben ikisindrn de aldım, ikisi de rahat, çok sıcaklarda atleti giymem diye sütyen de aldm tabi. Yarın yine alcam emzirme atleti, karın kısmı toparlayıcı olandan gördüm.
HanifeOkutan Zhram bence emzirme atleti çünkü atletsiz yaşayamayan cinslerdenim belimi vs sarsın isterim ama bi tane de emzirme sütyen aldım
deletedmom24 Zhram ben ikisinden de aldım evin içinde atletle oturuyorym çoğunlukla sütyen pek sevmem. Bnm için pratik olacak
Zhram Mzeynepp emzirme atletlerine baktım ama gögüs bölümü normsl alt kısmı dar gibi geldi ya sıkarsa rahatsız ederse diye düşündüm büyük bedenlerdede gögüs dahda büyük oluyo şim di 75 beden kullanıyorum emzirme sütyeninide 80 beden aldım
Mzeynepp Zhram ben de 90 giyiyordum görevli arkadas bana göre verdi, ben hamileyken giyiyorum atleti bu kocaman karnımla rahatsız etmiyor canım. İyi bir yerden al tabi.
Zhram HanifeOkutan banada atlet daha iyi olur gibi grldi ama alt atlet olan yeri dar olmuyomu birde lohusalıkta üşüyomuşsun çocuğu emzirirken atletle belin açık kalmaz
Hemsire5765 Tabiki sutyen bence atletleri açabiliyorsun ama sütyeni açamıyorsun rahatlıkla ve zaten normal atletler iş görüyor bence emzirme atleti adı altında bi atlete 40 tl vermek çok mantıklı gelmiyor bana sütyen alin rahat edin
Zhram Hemsire5765 benim dün baktığımda 22 tlydi emzirme atleti ama markadan markaya değişiyordur tabi
HanifeOkutan Zhram yok canım biraz lastikli gibi ya şuan giysem bile dar olmuyor üstüne yapışıyor sadece 33. Haftadayım ben denedim emzirme atletini çok rahat geldi bana. Yani emzirirken kıyafetimin altından emzirsem de atletim olsun istedim. Yoksa sadece sütyen olsa bi de atlet giyineceğim😍
Alinmavi Zhram her ikisinden de 2 ser tane aldim ama sutyeni pek de gerekli degilmis normal sutyenle de gayet rahat emziriliyo zaten. Emzirme sutyenini cok giydim cok kullanisli subatta dogurdugum icin atletsiz gezemezdim. Normal atlet emzirmeye engel oluyor atletsiz duramayanlardansaniz 3 tane alin emzirme atletinden. Sutyen size kalmis bence gereksiz ben normal sutyenlerimi kullaniyorm uclari belli oluyor emzirme sutyeninden.
Zhram Alinmavi 1 tane emzirme sütyeni aldım 2 tanede atletini alıyım o zaman hem emzirirken belin açık kalmaz lohusalıkta sıcak tutmak lazımmış kendimizi
Aliyahyaannesi Zhram ben hem sutyen hem atlet almıştım ama atlet dha kullanışlı geldi cnku sütyeni indiriyor sun artı normal atleti indiriyor sun zor oluyor. Ama sdece atlet giyince hem sutyen hem atlet vazifesi goruyor
Adabahar İkisini de aldım fakat emzirme atletinin altı dar ve küçük üstelik 1 beden büyük aldım hepsi öyle sanırım :/
Zhram Adabahar evet altı dar olduğu için bende kararsız kaldım doğumumun ne şekilde olcağı henüz belli değil sezaryen olursa dikişleri acıtmazmı
HanifeOkutan Adabahar ben normalde 80 giyiniyordum 85 aldım emzirme atletini şuan denedim yine de güzel oldu 🙏🏻 Dar olmadı yani
deletedmom351 Ben atlet giymekten nefret ederim onun için emzirme sütyeni aldım bir kaç tane ama sen ikisini de alabilirsin yine de evinde bulunsun.
HanifeOkutan Hayalveannesi ama yazın terleme vs gibi durumlarda atlet güzel korur o yüzden tamamen kestirip atma atleti😊😊😊
Zhram HanifeOkutan bende 30.haftadayım 1 tane emzirme sütyeni aldım 80 beden atletide alıcaktım aslında ama 80 bedenin altı baya dar geldi 85 bedende yktu 90 bedende gögüslerden olmazdı😊