UmaysMom Ozlemyeni bende ilk testte bu kadar silik bi çizgi görmüştüm, şimdi 23 haftalık olduk kızımla 💕 darısı başınıza 🤲🏻
ballilokum Ozlemyeni canım hemen mi çıktı silik çizgin bir de regle kaç günün var bilmiyorum ama bana çizgi var gibi görünüyor. İnşallah hayırlısıysa vardır allah isteyen herkese ve sana sağlıkla nasip etsin
prensannensi Ozlemyeni kan verip net olunca haber ver canım silik bir çizgi var inşallah hamilesindir rabbim nasip etsin
Girlpowerbabe Ozlemyeni kan verdikten sonra söyleyin bence ne olur ne olmaz kesin olsun inşallah güzel sonuçlar alırsınız☺️
Girlpowerbabe Ozlemyeni insan inanamıyor gerçekten ben kan testinde bile emin olamayıp kadın doğum doktoruna gitmiştim hemen🤣
MirayMiranefe Ozlemyeni testi atma 1 saat snra bk dha belirgin olabilir ve kan ver bncede htta yarın sabh ilk idrarla yap dha net olur inş vardır Rabbım isteyen herkes nasip etsin inşallah 🙏
Yenianneadayi2208 Ozlemyeni inşallah hamilesindir canım, Allah gönlüne göre versin 🌸 Kan verince yazmayı , haber vermeyi unutma olur mu 🥰
Ozlemyeni ballilokum bnde pko var regl gormuyorum iki aydir.ama ayin 17sinde gittim doktora yumurtan catlamis degerlendir demisti.tam 31indede test yap gel demisti.ya insallah hmileyimdir test hatali degildir