Sevgili hamişler 15 ağustos ta kızıma spinal anastezi ile sezeryan olarak kavuştum. Doğum anı 3dk falan sürdü. Çok heyecanlı ve mucizeviydi insan gözyaşlarını tutamıyor ve bu meleğin kendisine ait olduğuna inanamıyor 🤗 ancak benim hikayem malesef burada başlıyor. 2 gece hastanede kaldım bol bol yürüdüm suyumu kahvemi içtim tabi hastane açık büfe bir ağrı kesici diyarı. Mık derseniz iğne kokteyli geliyor ağrısız sızısız 2 harika ancak uykusuz gece sonunda eve geldik nasıl mutluyum artık evimizde olduğumuz için ancak erken sevinmiştim ağrı kesicilerin etkisi geçtiği anda dikişlerim deli gibi ağrımaya başlamasın mı ardından ise inanılmaz bir diş ve baş ağrısı dünya başıma yıkılıyor. Hemen acilen diş hastanesine gittik tabi gece tek yapılan müdahale dişi uyışturmak ve 3 saat süreceği hemen uyumamı söyledi doktor. Uyudum bebişimi de emzirmem lazım 3 saat annem kızıma baktı ancak emzirmeye kalktığımda morfin etkisini yitirdi ve gece 3 te yine diş ve baş ağrım ile başbaşaydım. Ertesi sabah diş hekimime gittim sağolsun araya aldı. Tam oh diyecektim ki başımın ağrısı geçmediğini fark ettim tansiyonunu ölçtük bor aldr 90_60 civarı gezen tansiyonum gece 170_110 a çıkmıştı. Yattığım yerden kalkamıyordum. Kalkmaya kalktığımda beynim patlayacak sanıyordum berbat bir histir. Tabi 2. Gece de acile gittik yeni sezeryan olduğumu söyledim tansiyon ve baş ağrımı anlattım dil altı verdiler biraz yatırıp tansiyon biraz düşünce eve yollandım. Ancak bu olurken henüz salı gecesiydi ve benim baş ağrım cuma sabahı da aynı haldeydi. Ve doktoruma gittim dikişlerimin pansuman için. Doktorum beni görünce hemen hemen hastaneye gidiyorsunuz anestezi uzmanı sizi görüyor dedi. boşuna günlerdir acı çekmişsin spinal atağı yaşıyorsun diye de durumumu açıkladı. Hastaneye gittik serum takıldı 5 saat kadar yattım ve sonunda kendime geldim dünya varmış dedim inanın. Siz siz olun böyle bir baş ağrısı var ise spinal sezeryan sonrası hiç beklemeyin hemen gidin doktorunuza. 10 kişiden 1i yaşıyormuş. Ve de Sezeryan sonrası bol bol su ve kahve içmeyi siz siz olun atlamayın… Umarım herkes meleklerine sağlıkla kavuşur. İnanın dünyanın en güzel duygusu…