Ayten1994https://imgyukle.com/i/xI51tQ belde isare etdiyim yumru yere qoyulacaq ilk
Qarindada bura
qorxulacaq hecne yoxdu bu kohne esirlerden gelmis bir usuldu insanlar bitkilerle sefa taptiqlari zamanlardan belde texmini 2 deyqa qalsa besti banka . Qarindada 1 deyqa qalsa besti qarin yumusaq etlidi deye banka cekecek eti qorxmaga ehtiyac yoxdu cemi 1 deyqa saxlayacaqsan fikirlesme ki nese olar filan deye Allah qoysa xeyirin goreceksen.aslan pencesi cayida al aptekden 1 .90 azn di yumurtani yaxlisaşdirir hamile qalmagi asanlasdirir. Men bu ay onuda icmisem onu evvelde icmistim matkami cektirmisdim hamile qalmisdim . Alalhin izniyle sefa olar senede aybasi olan kimi aslan pencesi al ustunde yazilib icme qaydasi hem aybasi nizamliyir hem hamile qalmaga yardim edir.birde bacideyecem belke sene gulmeli gelecek amma evde mumkun olduqda belden asagi idman et videolarda baxib men bu ay onuda etmisem belde asaqi olan idmanlardan hetta sene rahim yogasi videosu ataram onuda edersen evde Allahin izniyle xeyirin goreceksen. Burda en onemli sey inanmaqdi sen bu etdiklerine yox Allaha guven ondan iste o verdikten sonra hec bir engel ola bilmez. Ne vaxtki uzuntulu halin olur ureyin daralir onda bol bol dua et dualarin qebul olar Allahin izniyle mende dua edirem.namazda umidli ol . Bol bol.zikr et dua tekçe bu seylerle.qalma dualarin qebulu ucun zikrler var olardan et abdest al bol bol dua et abdest almagi bilmirsense internete yaz orda cixacaq.abdest almagin qaydasi yaz. Baci qusulsuz qetiyyen gezmemeye calis qusulsuz dua etmemeye calis . Birde dua etmeden evvel peygambere salavat çek sonra ardiyca dua et . Cunki peygamberimiz mene cekilmeden edilen dua goy arasinda durar mene salavat getirmeden yerine catmaz deye buyurub ona gore dua ederken ve dua arasinda peygambere salavat cekki Allah dualarini tezlikle qebul etsin.