Irem1919 Kızlar merhaba ben iki kere test yaptım ilk testim silik çizgi cıktı ama belirgin di 3 gün sonra yine yaptım yine silik çıktı sizce hamilemiyim bide ilk gebeliğim düşük olmuştu bundada korkuyorum
threestar Irem1919 silik çizgi gebeliğin olduğunu gösterir benim de silikti sonra doktora gittim kan testi bile vermeden önce ultrasonda baktı keseyi görünce onayladı zaten
Mom103 Irem1919 testinin resmini atarmisin canim bi bakayim bende test yaptimda bendede silik cikiyo hep 😪 seninkinede bi bakayim
Gunel19 Irem1919 google de foto atmak yazin ,orda gelecek ve yukleyin ora ,sonra linkini goturub yapişdirin şura
elifkerem01 Canımm bende ılk yaptgmda silik cıkmıstı sonra adetım gectı bır ıkı gun tekrar yaptm cızgı gayet belırgındı sonrada kan verdım zaten cok sukur sımdı oğlusumu beklıyorm🙏🏼🧿
Irem1919 elifkerem01 ben 3 gün sonra yine yaptım yine çizgi belirgin değil di ama bende bide ilki düşükle sonuçlandığı için korkuyorum
Cansiin Irem1919 var bunda benimde öyle çıkmıştı bende 2 aylık düşük yapmıştım şuan 7 ayligiz allah bağışlasın hayırlı olsun
Pembe-mavi Irem1919 grbelik var cnm. Duygularını anlayabiliyorum.bende 2 kayıp verdim. İnşallah sağlıklı bir gebeliğin olur. Rabbim güzel haberler duyursun inşallah
Yeni13 Irem1919 korkma Allah nasip etmişse dünyaya gelir ben 3.5 aylık gebeyim bugün merdivenlerden düştüm çok korktum çok ağladım doktora gittim çok şükür bebeğim iyi yani demek istediğim Allah neyi nasip ederse o olur ve Allah ne eylerse güzel eyler