Girlpowerbabe ikizannesi2985 bi kere oldum ama ultrasonla oldum sadece başka ne şekilde oluyor bilmediğim için korkuyorum biraz☺️ Ay valla çok yardımcı oldunuz teşekkür ederim size en azından yarın bilinçli bi şekilde gidicem🙏🏼
Zsnbr Girlpowerbabe ben gittim özele gittim canm baya bekledim randevum icin tam içeri aldı tatlı yedin mi dedi yk dedm git hemen tatlı bişeyler ye meyvesuyu falan iç dedi öyle gel hareket etmez bakamam detaylı dedi gittim yedim 20 dk bekledim öyle girdim muayeneye
deniiizz Girlpowerbabe ben bugün zeki beye yaptırdım ayrıntılı ultrasonu çok memnun kaldım alanında çok iyi bir doktor belli ☺️ ama giderken çikolata yemeni tavsiye etmem doktor bey hiç önermiyor bebek hareketli olunca ölçüm daha zor oluyor sakinken daha kolaymış:)
Zsnbr deniiizz ama ölçüm yapmıyor ki ikili tarama da ölçüm yapılıyor bunda iç organlara bakıyor hersey yerli yerinde mi diye ölçüm olarakta boyu söylüyor hareketli olmalı ki organları tamamen görebilelim diyorlar yani hep öyle denk geldm
deniiizz Girlpowerbabe evet alttan muayene yaptı rahim ağzı uzunluğuna bakmak için ama hiç endişe etmenize gerek yok örtü örtüyor kendisi görmüyor bile direkt vajina ağzına yani çok derine girmeden bakıyor
Girlpowerbabe Zsnbr valla inanın hiç bi fikrim yok zaten çikolata yemişim yememişim farketmiyor etkilenmiyor benimki kafasına göre hareket ediyor hala nelerden etkilendiğini çözebilmiş değilim tam olarak ama çikolatadan etkilenmediğine eminim🤣
deniiizz Zsnbr bana tam tersini söyledi hatta pişman oldum yediğime:) şeker yüklemesinden çekiniyor insanlar ama şu çikolatanın verdiği zarar daha fazla dedi hak verdim doktor beye 😊
Zsnbr Girlpowerbabe 😂😂😂😂 iyi bakalm ama çok güzel bi duygu aşırı heyecan verici resmen görüyorsun 😂 Rabbim herkese yaşatsın
Zsnbr Girlpowerbabe canım bak Bnm bacaklarını tam açmadı diye alttan bakıyım istermsn zararı yk dedi Bn istemedim cinsiyet zaten iki defa kız denildi bakmanın anlamı yk dedm bide artk 20. Haftayı geçtik baktırmasın bi gereği yk erken doğuma sebep olabiliyor baktırmadm Bn tavsiye etmiyorm
Girlpowerbabe Zsnbr yani ben de gereksiz yere baktırmak istemiyorum hem de erkek doktora baktırmaktan çok çekinirim😬 kendi doktorum kadın daha rahatım onunla ama eğer sıkıntılı bir durum olursa o zmn mecbur baktırırım heralde🙄
deniiizz Zsnbr bende bilmiyorum 😄 bebiş hareketli olsun diye çikolata yedim vişne suyu içtim ama bazı doktorlar önermiyor işte 🤷🏻♀️