CansuAbinik 4114eb 20.Hafta ile 28. hafta arasında yapıyolardı. 28.Haftada ilkini, 32.haftada ikinci dozu oldum 🤗
Sehermahsum7321 Asliahmet aradan bir ay geçmesi lazım ben 17 haftamda oldum bana dedi 26 Eylül gel gene 2 dozun çok erken değil mi .?
Asliahmet Sehermahsum7321 bilmiyorum cnm vallah oyle soyledi zaten suan 21 haftaligim 9 eylulde 22 haftalik oluyorum 1 ay gecmis oluyor zaten😍
Eeezgi izgi ben daha ilki olmadım ama burada okuduğum kadarıyla 2.doz da var 🤧 inş çok ağrılı olmaz 🤦🏻♀️
izgi Eeezgi ilk gün birşey yokmuş dedim.2.gün eh bu kadar olur aşı sonuçta dedim. 3.gün felç indi koluma 😂😂😂😂 Sonra birkaç güne geçti
Deletedmom382 Zeynep5858 tulbentle skica baglamkata iyi oluyo ilkokulda vurunduktan sonra hemen baglarlardi sismesin agrimasin diye
eliferoll 4114eb ilk dozu yaptirdiktan sonra 1 ay surenin olmasi gerekiyormus doguma 1 ay kala yada 1.5 ay kalami tam net hatirlamiyorum yapilmiyomus ama yinede en dogru tarih 19.hafta ve 20.haftaymis hemsire bana boyle soylemisti
Defnearya 4114eb canım ben 25 oldum halen yapmadım bir Türlü kısmet olmadı🙈 bugunlerde gidicem, hemşire 20. Haftadan sonra oluyor dedi, stres yapma dedi