61Aysen 4114eb 20+6 da yaptirdm ilk dozu genlde ayrintili ultrasondan snra yapiyolr beni saglik ocaginda ebem ayrintili yaptir ondn snr sgel demsti yaptrdm eylulun 20sindede 2. Dozu vurulcm
Miniginannesiiii1111 4114eb bilmiyorum benim doktorum hareketlerinin tam hisset öyle yaptır demişti 😇ama erken yaptıranlardada birşey olmuyor endişelenme
61Aysen 4114eb Kaç haftalikken yaptirdin hepsi aynimi bilmiyorm ams benm saglik ocagindaki ebem ayrintili ultrasondan sonra yapilcak dedi ayrintili ultrasona girdm bign snra igneyi yaptirdm
Zerin1234 4114eb hissetmediğinizi söylediniz mi peki doktorunuza bende hissetmemiştim 20 haftada vurulması gerektiğini söyledi doktor
4114eb Zerin1234 evet normal ilk gebelikte geç hissedilir diyo ebede öyle dedi oho daha erken dedi🤷♀️
4114eb babyackgz benimde aynıı o yüzden acaba erken mi diye korktum ebe 16 dan sonra vurulabiliyo dedi
Zerin1234 4114eb bazı insanlar hissediyor çevremde de gördüm ama ben 20 hafta da hissettim aşı oldum Allah kolaylık versin inşallah size de inşallah biran önce hissedersiniz 🤗
babyackgz 4114eb evet öyleymiş doktorum bana 20 de aşı 22 de detaylı 24 de tekrar aşı dedi erken değildir sizinde
esengl_ 4114eb bende yarın olacağım 18+4 bunun bir zmani yok ilk 3 ay geçtikten sonra vurulabilirsin bir yerde böyle okumuştum
4114eb esengl_ evet öyleymiş ebe bugün öyle dedi ben 16 dan sonra vuruyorum dedi 4 ve 5 ayında olması önemli galiba rahatladım biraz erken mi acaba diyodum ama doktor adetimi baz aldı o da 19+6 oluyo oldum bugün aşıyı