Haceba Selver3 bende doğru değil ilk çocuğum kız ikinci erkek üçüncüye de doktor kız dedi ve hepsinde de hemen hemen ayni seviyede bulantım oldu
SerpilAVCI Selver3 ben oğlum da 6 aya kadar kusmuştum. Şimdi de kızıma 7 aylık hamileyim hala sabahları kusuyorum🤦🏻♀️ Sanırım bünye meselesi bu durum. Ama kız daha çok zorluyor bence anneyi 🤦🏻♀️
Nilaykirikbas5516 Selver3 canım onlar tuhaf tuhaf söylemler saçma sapan yok ekşi yersen kız tatlı yersen erkek filan tamammen uydurma
KubosM Selver3 Erkek benimki canım 4 aylık olana kadar perisan etti beni bulanti kusma 😫 5 aylık olacağız perisan edecek kadar yok ama hala gecmedi bulantilarim ve kusmam
Zisanmery Selver3 erkek benimki 15 haftalıgım gel bi bana sor anamdan emdiğim süt burnumdan geldi yeminle hala bulantı hala kusma canım çıkıyor her hafta hastamede serum ne zöan geçicek bilmyirouz da
Ronyaseda Selver3 Alakası yok canim bende hamileyim hamileligimde mide bulantısı flan hiç yaşamadım çok şükür çok güzel geçti
Maykoo Selver3 oğlum olacak 29+2 deyim hala kusuyorum ilk zamanlardaki gibi günde 5 kere değil ama hala midem bulanıyor 😐😐
Bebek-geliyor Selver3 alakası yok bence bünye meselesi bence doktor erkek dedi 15+4 deyim hiç kusmadım ama hala bulantı çekiyorum ve mide yanması da çok oluyor.
Tugba81 Selver3 Bence kesinlikle bünye meselesi erkek benimki ama ilk aylarımda artık ağlıyordum açım birşeyler midemde kalsın diye
pasaklikontess Selver3 hiç öğürmedim bile midem de çok geniş kuzu kellesinden işkembesine midyesine kadar yerim erkek belirtisiymiş ama cimcime geliyor 😃
Fatmaevin Selver3 hiç alakası bile yok 13+4 günlük olduk halen midem bulanıyor yediğimi atıyorum sürekli 😊
Elfffffffff Selver3 aslaaaa doğru değil, ilk 4 ayım felaket geçti sürekli mide bulantısı ile uyandım😪