Serifeisitmir Selver3 alakası yok bence canım benim erkek ilk 4 ay rezildim bulantidan ama kız kardeşimde hiç olmadi bulanti onunda erkek bünye meselesi bence
Doubleline2- Selver3 ilk oğlumda resmen 9 ay kustum simdi ikinciye hamileyim ilk 4 ay yine felaketti sonra rahatladim şükür 😊
Selver3 Benim de 2 kızım var sabahları olurdu sadece 3 ye hamileyim gece gündüz kusuyorum ağzımda acı ekşimsi tat hayırlısı olsun bakalım
irem_17 Selver3 bence tamamen bünyeyle alakali bir sey. Ben ilk oglumda 3 ayi cok kötü gecirmistim. Tek lokma yesem cikariyordum. Simdi yine erkek olacak bunda da felaket gecti.
Zeyneb5168 Selver3 yapı meselesi cnm ben ilk kızımda dada çok küstüm şimdi oğluma hamileyim malesef bundada kusuyorum saçlı oldumu olur diyolar kızım çok saçlı doğdu oğlumda çok saclıymış
Benimo Selver3 bence alakası yok. Erkek bebek bekliyorum 14. Haftaya kadar mide bulantısı hazımsızlıkla boğuştum resmen
annecikk_ Selver3 Iyiki olmazmis 1 haftada 5 kilo verdirdi saolsun 😂🙈 4 ay cektim artik hayattan sogumustum🙊
ozge_ozzgee Selver3 20+4 haftalık hamileyim Kızım olacak mide bulantım hiç olmadı. Yalnızca çok halsizlik yaşadım.
yezese Erkek dedi doktor, 20. haftaya kadar bulantıdan başımı kaldıramadım 7 kilo verdim, annemin 4 kızı var hiç midesi bulanmamış kusmamış doğru değil bence
Bircanaydin Selver3 2 oglum var ve suan kiz bebek bekliyorum 20 haftayi birene kadar her gün kustum ve cok kötü bi hilelik yaşadim
Deletedmom320 Selver3 yok valla kesin olmamakla beraber bana yüzde 90 erkek dedi cinsiyeti 14. Haftadayız gün boyu kusuyorum gece bile kusmak için uyanıyorum düşün yani