Sedaaaaaaccccaannsssns 13 ağustos da doktora gittim 4+2 günlük demişti. 31 ağustosta randevum vardı yani bugün 8+4 günlük dedi nasıl oluyor anlamadım ki 🙄🙄🙄🤔🤔🤔
Cagla_92 Sedaaaaaaccccaannsssns Kesinlikle yanlış ölçmüş suanda ilk ölçüm doğru olsa 6+6 günlük olması lazım ilk seferde yalnış ölçmüş olabilir makineden makineye değişiyor doktorların ölçümleri de her defasında bir kaç gün farklılıkta gösteriyor
Cagla_92 Sedaaaaaaccccaannsssns en son adet tarihini hatırlıyor musun hatırlıyorsan onu baz alarak haftanı anlayabilirsin ama bu kadar fark olması imkansız büyük ihtimalle ilk seferde yalnış ölçüm olmuş olabilir için rahat etmesini istiyorsan bence iyi bi doktor arastor ve tekrardan görün derim
Cagla_92 Sedaaaaaaccccaannsssns son adet tarihini baz al canım haftasını öğrenmek istiyorsan tabi sat ı hatırlıyorsan hatırlamıyorsan az çok tahmin birşey derler ölçüme göre dediğim gibi bence başka doktora git
pinaryg Sedaaaaaaccccaannsssns geç döllenme olabilir canım bende gittiğimde 4+4 tu 2 gittiğimde 7+1 böyle bi durumda bebeğin son adet tarihine yetişiyor ben mesela 9+2 olmam gerekirken 7+1 çıkmıştı biraz karışık ama ultrasonda ne cıkıyorsa o doğru bebeğin boyuna göre bakıyorlar cunku
Sedaaaaaaccccaannsssns Cagla_92 evet yanlış ölçtü kesin 1 hafta geri veya ileri olabilir diyor kalp atışını aldım bugün şimdi kaç haftalık anlamadım ya
Sedaaaaaaccccaannsssns Cagla_92 anladim canim bugun kan ve idrar verdim persembe günü tekrar gidicem acaba tekrar ultrasonla muayene olsam mı
Cagla_92 6+6 günlük ise ilk ölçüme göre suanda duyabilirsin kalp atışını bazıları geç de duyabiliyor bu gibi durumlarda 8. Haftaya kadar bekliyorlar ultrason kağıdı verdiyse 8. Hafta bebek belli olur az cok dahaa küçükse belli belirsiz oluyor
Cagla_92 Sedaaaaaaccccaannsssns bence de tekrar muayene ol derim yani senin kafanın rahat etmesi açısından
Cagla_92 yine öyle fark çıkarsa doktoruna sor yani geç döllenme bile olmuş olsa bu kadar fark olmaz bir kaç gün en fazla 2 haftaya kadar olabilir fark olabilir çok yani bence dediğim gibi ilki yalnış olmuş olabilir ölçümü
Cagla_92 Sedaaaaaaccccaannsssns korkma inşallah sağ salim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin Rabbım