svvlata Merhaba anneler, yaşadığım yerde e bebek dışında pek bir mağaza yok. Sizlerin de önerebileceği internetten aldığınız bebek kıyafetleri var mı? Varsa eğer isimleri rica edebilir miyim ? 🤗🌸
Serifeisitmir svvlata instagramda jammybaby den aldim memnun kaldim cinsiyetiniz kiz ise littlehonneybunnies bu sayfada guzel yogenime almistim burdan da
1PrensAnnesi svvlata civil, LCWaikiki, koton kids benim genelde oğluma aldığım yerler özellikle LCWaikiki çok çok kaliteli ürünleri var
1PrensAnnesi svvlata yok hiç olmadı içeriğini iyi okuyun ama senettik içeriklileri almazsanız sorunsuz kullanırsınız❤️
ayseguler01 svvlata bende oğluma Lcw, Carter’s, H&M, buralardan bakıyorum daha almadım erken diye ama alanlar memnunmuş 😊
svvlata ayseguler01 Size de teşekkür ederim ☺️💜 kış bebeği olacak o yüzden şuan kışlık ürünler pek yok ☺️ Bende yavaştan başladım bakınmaya sonlara bırakıp birden almak istemiyorum açıkçası
Fatos2304 svvlata instagramda minicity var 3 dwfa sipariş verdim aldım gerçekten çok güzel ürünleri tavsiye ederim bir de lcw outlet sayfasına da bakabilirsin
a_gzde Fatos2304 ürünleri çok iyi ama. Ben de çok fazla şey almadım. 10lu ve 5li hastane çıkışları bide birkaç çift çorap almıştım
Tgbakml Trendyoldan alabilirsiniz bir çok ürün ve marka var ben yıllardır kendim için de ordan alırım bebeğime de ordan aldım tavsiye ederim 🌸🙋🏼♀️
Fatos2304 a_gzde evet güzel duruyor ama ilerleyen zamanlarda alıcam oradan kıyafeti baya bitirdim sayılır çok az bisey kaldı artık
Ranadlbl İnstagramdan melon bebe sayfası var. Karantinadayken dışarı çıkamadığım için ordan bebeğime baya kıyafet aldım. Hem çok kaliteli hem fiyatları iyi. Yumuşacık ürünleri. Tavsiye ederim bakmanızı 😊