Esracnrr27 Merhaba ben Esra , yeni üyeyim. 9 haftalık hamileyim . Kusma ile ilgili önerileriniz var mı doktor zofer verdi ama onu da kusuyorum serum taktırıyorum. Bu kusmalar ne zaman geçer 😞 gece uykumda bile uyanıp kusuyorum. Teşekkürler
yagizefeninannesi Esracnrr27 canım doktoruna söyle prilam dr yazsın birde onu dene ben 4.5 ayıma kadar mide bulantısı ve kusma yaşadım. Prilam dr çok iyi gelmişti bana. Şimdi 5.ayımızdayız artık mide bulantısı için ilaç kullanmıyoruz. Inşallah sende tez vakitte atlatırsın, çok zor zamanlar🙏
Ecmelekardes Esracnrr27 suanda 15 haftasan bildiriyorum hala kahvaltı bile yapamıyorum prilam Dr. Alıyorum arada 7-8-9 haftalarım gün aşırı zofran serum alarak geçti aynen uykudan kalkıp kusuyrdum ve bogazımdan kan gelıyordu artık ogurmekten ve hala sabah bulantılarım var ogurme yemek pişirirsem yiyemem devam ediyor 14 haftadan. Sonra kusma azaldı ve yemeğe başladım beklemekden başka çare yok
EsraTurna Canım yediklerine dikkat etmelisin bende o haftalarda çok sorun yaşadım Allah’a şükür gectı tuzlu kıraker yeşil elma tuzlu kuruyemiş çok iyi geliyordu denemelisin
Esracnrr27 Kimse sesimi duymaz sanıyordum çok mutlu oldum önerilerileriniz için teşekkür ederim. Doktor zofere devam ettiriyor ama bu kusma beni mahvetti. Çok sağ olun önerileri deneyeceğim💐💐💐