Iremsengun Merhabalar herkese 14 haftalık gebeyim bazen ağzımdan kan kokusu geliyor ve midemi bulandırıyor hiç kusmadım bu sebeple ama kokuyu hissettigimde tükürüğümde çok az kan geliyor bu durumu yaşayan var mı aranızda
Betulll11 Iremsengun Diş etleri hamilelikte hassas oluyor acaba onlar mı kanama yapıyor. Bence ihmal etme burdan sormakla çözüm bulunamaz.
ikizannesi172011 Iremsengun canım çene kasilman oluyor mu stres felan yapıyorsundur dişlerini sıkıyorsan ondan oluyor genelde sabahlari kalktığında olur gece de oluyor çene kasilmasi bende var o yüzden doktora gitmiştim çeneme damaklik verdiler yatarken takıyordum düzeldi şimdi iyiyim çok stres ve sinirden oluyor
Azramelisim Iremsengun dış etlerin canım benim de çok oluyor 29 haftalık hamileyim ama çok kanıyor dış etlerin
Glcndnz21 Iremsengun bende de var ama şunu anladım benim burnum kanıyor hafiften sanırım o kan boğazıma geliyor bende kan tadı alıyorum afedersiniz boğazımı temizleyince kan geliyor
Iremsengun Betulll11 bende diş etlerimden kaynaklı oldugunu düşünüyorum ama baktığımda diş etlerimde kan göremiyorum.Doktoruma yarın gideceğim umarım farklı bişey demez
ikizannesi172011 Iremsengun istemsizce kendinizi çenenizi sıkıyorsunuzdur ve diş etleriniz kanamaya çeviriyor canim
Iremsengun Glcndnz21 burun kanaması olabilirmiş bende duymuştum ama sanırım benim diş etlerimden kaynaklı kanama
Happy-jr Burun damarları bazı haftalarda inceliyormus burda ki annedeki değişimde okumuştum o hafta burnum kanamisti belki öyle bir şeydir veya distir