150_gelartik Prenses23 her gün iciyorsun değil mi canım zaten cuma günü konusucam bana da verecek doktor annem ve kardesimde de var pıhtılaşma sorunu bunu da diycem iğne istiycem
ozgei Prenses23 ben de önemli oldugunu düşünüyorum doktorumla konustuk ben istediğim icin igne verecek, şimdiden de ecopirin basladik, insallah kucaginiza saglikla alirsiniz🤲
Prenses23 Deletedmom320 hangi gen heterozigot olursa olsun mutasyona uğramış denektir. Ve gebelik kaybı planlar kesinlikle risk almadan kullanmaları gerekir. Yinede kendileri bilir tabiki
Prenses23 Deletedmom320 yok biz ondan bahsetmiyoruz zaten. Sonuçta arkadaş kağıdını attı iki geninde mutasyon var. Her halükarda kullanmasını tavsiye ettim ben sadece
Deletedmom320 Prenses23 evet tabi doktorunun tavsiyesine göre mutlaka kan cıvıltıcı kullanmalı tabi iki geni heterezigot katılıyorum bu konuda size
Prenses23 Deletedmom320 ama yinede en iyisi doktoru bilir canım bana kullanma diyende oldu kesin kullan diyende oldu herkesin görüşü Farklı oluyor maalesef insan ne yapacağını şaşırıyor
Deletedmom320 Prenses23 bende de hem iğne hem aspirin kullan diyen vardı birde sadece iğne kullan diyen sırf bu yüzden perinatoloğa gittim işin uzmanı onlar olduğu için güzelce izah etti yalnızca iğneyle devam ediyoruz sıkıntı yok şuanlık inşallah arkadaşada en doğru tedaviyi sunarlar
Haree Deletedmom320 Doktorum bugün dönüş yapabildi ancak malum hastanelere pek gidemiyoruz. Kromozom testlermiz normal çok şükür.Ama trombofili için asprin ve dmah kullanacağız dedi.
Serrax ozgei bende de pai ve mthfr heterozigot ama iki kaybım oldu o yüzden mutlaka iğne kullanılmalı bence
Aishka Haree bende de 3 gende heterzigot cikti. Bence mthfr folic aside dayali. En altdaki 2 tane genle bagli hic bir fikrim yok. Ama hafif derecede sizde. Insallah hamile kalir kalmaz kan sulandirici igneye baslarsin. Doktorunla konustun mu ne soyledi??
Deletedmom320 Haree yeterli gelebilir aspirin canım çok önemsiz genlerinde çünkü pıhtılaşma birde homozigotta değil
Haree Deletedmom320 inşallah yeterli gelir ,artık kayıp yaşamak istemiyorum kimse istemez tabiki Allah herkese hayırlı olanı versin
Haree Aishka hayır canım 2. Kayıptan sonra testleri yaptırdık her ihtimale karşı bu şekilde çıkınca doktor bu şekilde yapacaz gebelik olduğunda dedi