Bnumms Bnde 11+6 gitmiştim ikili teste direk erkek dedi sonra başka bir doktor kıza benzettiğini söyledi sonra başka bir doktor göstermedi görüntü de kötü net görünmüyor detaylı utradonda belli olur dedi sonra gene başka bir doktor görmedim ama kız gibi sanki dedi artık gitmedim taki detaylıya gidene kadar 40 dk baktı hiç bişey söylemedi sonra cinsiyet neydi dedim iki doktor bir bitine baktı sn gördün mü oda yok sen görmedin mi dediler tekrar utrasona baktılar göstermiyor dedi bi ki dürtü kız dedi dedim önceden de erkek demiştiniz şimdi kız mı oldu kesin mi kesin dedi ama nedense güvenemedim 40 dk boyunca hiç mi anlamadı kız mı erkek mi iç organlardan da mı anlamadılar bebeği iyice incelemediklerini düşündüm saten detaylı sonuçlarda cinsiyet bile belirlememiş bu gün kendi doktoruma gitim hastane taşınmış başka bir yere oraya gitim başka bir doktora yönlendirdiler oda iki saniye baktı suyun iyi bebek iyi cinsiyet göstermedi dedi iki saniyede bebek nasıl gösterir ki ya böyle bişey olamaz bebeğimin cinsiyeti önemli değil sağlıklı olsun yeterki diyorum ama insan da merak ediyor tabi 24+5 olduk hala görenemedik yani durum bu ☹️🙄
sue92