Merhaba ben tekrar geldim :) tekrar diyorum çünkü ne yazık ki acı Bi hikayem var 36+2 de kızımın kalbi durdu kaybettim :( 4 ay oldu. Kendime gelmem biraz zaman aldı uygulamayı silmiştim gördükçe üzülüyordum( düşmanım dediğime bile yaşatmasın bu acıyı rabbim. Çok çok zor) . Bu zamanda bana ailem gibi destek olan benimle aynı acıları neredeyse aynı zamanlarda yaşayan 2 tane arkadaş edindim. Allah onlardan razı olsun onlar olmasa ne yapardım bilmiyorum. Adetime 5 gün varken belirtilerim vardı hastaneye kan vermeye gittim beta hcg sonucum 17.4 çıktı çok şükür dualarımız karşılığını buldu kızım bana cennetten hediyesini gönderdi ❤️ şimdi o iki arkadaşım için dua ediyoruz onların da mutlu haberlerini alabilmek için siz de dualar edin lütfen Allah kimsenin kucagını boş bırakmasın. Size sormak istediğim Ankara da olan var mı hangi hastaneye kontrole gidiyorsunuz memnun musunuz. Ben sincan da oturuyorum koru hastanesini araştırdım pek memnuniyet göremedim sanki özel olması şart değil ben özel hastane değil çok iyi Bi doktor istiyorum yani şehir hastanesine gidenleri de okudum doktorlardan memnun olanlar vardı bana yardımcı olur musunuz. 💛