ozlem0643 Kızlar 9 haftalık hamileyim boş safra çıkarıyorum günlerden geçmeyen baş ağrım car kafayı yiyeceğim
Sevendays ozlem0643 doktoruna sor cnm ama bnmki parol içebilirsin demisti rahat edersin hic olmazsa bende yasadim cok kotu bisey
Nrykml ozlem0643 ac kalıyorsun bide zorlanıyorsun ondan canım baş agrın. Kendini aç bırakma hava al cik dışarıda biseyler ye mide bulantin hafifler
berfunya ozlem0643 aç kalmamalısın mide boş olunca ben de o haftalarda hep safra kustum. Canın çekmiyor ama yemek zorundasın. Baş artısını yapan da o.
Hlme-26 Canım doktoruna prilam dr yi sor bulantı ilacı rahatlatıyor bende seninle aynı durumdayım ama doktoruna sormadan hiç bir ilaç kullanma temiz hava iyi geliyor birde kendini aç bırakma sık sık ağzına birşeyler at
buseyusuf27 ozlem0643 en ıyısı prilam yazdr saglık ocagına al cnm mıs gıbı gununu ıstedıgını yıyerek gecırıyorsun ve rahat bır gebelık oluyor ben 6.haftadan berı kullnyorm cok skur bulantım vs yok
buseyusuf27 ozlem0643 ozmana zofer kullan soyle doktora baska versın yoksa yemezsen hem sen hem bebek vıtamın alıp beslenemezsınız
Hlme-26 ozlem0643 bende seninle aynı durumdayım ama prilam dr yi iki tane atıyorum kesiyor yine bulantın oluyor ama aşırı değil mesela bende yanma çok oluyor umarım en kısa zamanda bulantılarımız geçer 🙂🙏🏻
berfunya ozlem0643 evde halıları kaldırdık hep parkeler mahvolmuştu. 12-14 hafta arası geçer inşallah. Yatağın yanına tuzlu çubuk kraker koyun, kalkmadan yiyip ondan sonra kalkın.