Hashasim2020 Canım 67 mm 6.7 cm boyunu hesaplama için fl değerini cm çevirip 7 ile çarpıyorsun. 6.7 cm x 7= 46.9 cm yani 47 cm
ilayecemom Azracan bence onunla ilgisi yok ben 157 babamız 173 falan ama bizimki 36da 49 cmdi, bizimki de haftasından önde gidiyor 🤷♀️ sağlıklı olsunlarda sonradan boyuda uzar kiloda alır üzme kendini 🙃
Srzrk Azracan 47 cm 37 değil ☺️ ee daha 3 hafta var. 49-53 arası normal aralık bildiğim kadarıyla. Kısa değil yani bence
Hashasim2020 Azracan canım 47 cm 37 değil 50-55 arası zaten oluyor bebekler normal gidiyor daha ne olsun 😍 için rahat etmiyorsa doğuma kadar günde 3 bardak süt iç mis gibi
Azracan Srzrk canım 37 haftalık demek istedim Eylül 14 sezaryen günüm kaç olurki arkadaş 45 dedi bana kısa geldi😕
Azracan Hashasim2020 ben 37 haftayım demek istedim canım yanlış anlaşıldı sanırım bi iki hafta sezaryen günüm
Srzrk Azracan 47 cm civarı canım 45 değil. 2 hafta var 2-3 cm daha uzasa 50 cm civarı ortalama değer. Sıkma canını sonradan da çok değişir zaten boy durumu kilo durumu vs. Canını sıkacağın bir boy değil gerçekten ☺️
Azracan Srzrk ya Allah razı olsun arkadaş 45 deyince 😕üzüldüm gerçekten inşallah dediğin gibi olur 50 de çok iyi 😘🥰
Srzrk Azracan Üzülmee sonradan da uzar zaten. Kısa ya da uzun olacağı doğum boyuyla belli olmaz bence 🥰☺️