MERYEMERVAM Kizlar 13 haftalik hamileyim özel hastaneye gidiyorum ilk gebeligimdede bu haftalarda bilmisti dokturum bunuda bu haftalarda soyledi oğlum olucak inşlalah Erkek dedi bir kıs birde erkeke annesi olucam inşallah
Gizem9093 MERYEMERVAM Rabbim sağlıkla sıhhatle bağışlasın 🥰 bizde 13+4 olduk doktorum 11 haftalıkken erkeğe benziyor ama net birşey söyleyemiyorum çok erken dedi şimdi 16. Haftada çağırdı bizi ama biz 15. Haftada gitsek belli olur mu acaba bilginiz var mı? 🥰
Kizimveoglumm MERYEMERVAM hayırlı olsun canım benimde kızım 28 aylık şuan 19 haftalık oğluma hamileyim rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin 😇🤲
MERYEMERVAM Gizem9093 olur kuzum niye olmasın ama bazi bebekler kendilerini saklıyorlar gostermiyorlar 😂
Laylaaaa121212 MERYEMERVAM belirtileriniz nelerdi canım sağlıkla kucagına almayı nasip etsin hepimizin 🤲🏻 Rabbim bizede gönlümüzdekini versin … kıllanma göğüs hassasiyeti mide bulantısı olmaması vs gibi belirtiler yaşadın mı
MERYEMERVAM Laylaaaa121212 canim ilk gebeligimdeki gibi kizimdeki gibi bualntilarim oldu hapalr sayesinde yakta duruyordum tek farkim kizimde ekşi seylere aş erdim oglumdada tatli seyler peynir et tarzi seyler cok istedim kizimdada tuğlenmem oldu bundada var yani ben bir degisiklik yasamadim iki gebeligimdede