Gohermusi Merhaba kizlar 26 haftalik hamileyim oksuruyorum ne yapabilirim evde cabuk kecsin oksuruyum 😞😔
Elfibrhm2609 Gohermusi Bende tam sizin olduğunuz hafta da grip olmuştum çok kötü öksürük vardı işte boğuluyor sanıyordum sanki kendimi istifaya kadar götürüyordu evde ne yaptıysam geciremedim ilaç da kullanmak istemiyordum ama yapamadım çünkü çok kötü olmuştum en sonunda kendi doktorumu aradım durumu mu anlattım hemen göğüs hastalıkları bölümüne görünme mi söylemişti gribin erken doğumu tetiklediğini söylemişti iyi lo sorup iyi ki de gitmişim çok geç olmadan ağrı kesici ve antibiyotik vermişti doktor ertesi güne hiçbirşey kalmadı 🙏
Elfibrhm2609 Gohermusi bir doktorunuza sorup görünmeniz de fayda vardır her ihtimale karşı ❤yanlış anlamayınız lütfn kendi yaşadıklarımı anlatıyorum..
AytenFaruk Benimde aynıydı öksürüğüm sokağın başından duyulurdu inan limonlu ballı sıcak su, ıhlamur, sıcak ballı süt, pekmez, sıcak sıcak tavuk suyu veya tarhana çorbası gibi şeyler içtim hep hemen geçirmesede boğazı yumuşatıyor 1 haftaya geçer inşallah 🙏