Quinmomm Kizlae 30 haftalik hamileyim bir iki haftadır gogus kısmımda çok garip bi koku alıyorum pis değil ama garip rahatsız edici ter mi diyorum yıkanır yıkanmaz beş dk sonra aynı koķu deli olcam başka kimse de var mı niye böyle garip bi koku var meme ucunda akinti falan da yok
2020-2020 Quinmomm beeeennn beeennn beeennn 🤦🏻♀️ Ekşi ekşi kokuyorum ayol… Öğrendim, süt hormonlarının yaptığı kokuymuş bu … Sanırım yakamızı biraz zor bırakacak
Quinmomm 2020-2020 aynen ya tek değilmişim demek içim yine de rahatladı esimden falan rahatsız oluyorum yanima sokulunca utanıyorum oma da gelecek diye
Bsra41 2020-2020 Ay bende niye böyleyim diyordum 🙄Duştan çıkıyorum sanki almamış gibi demek ki bi ben değilmişim 🤣 30.haftamdayım
Tgbkzn Hayatımda hiç bukadar leş kokmamıştım kendimden tiksinir oldum günde 3-4 kere yıkanıyorum gene aynı ki terim asla kokmazdı yani hormonlardan kaynaklı canım benim idare edicez artıkın doğuma kadar 😂😂
Tgbkzn Aydabelinay hayır yaramıyor maalesef ne kremler deodorantlar neler neler kullanıyorum ama nafile istemsiz oluyor genede heleki izmir gibi bir yerde biraz zor geçiliyor önüne
2020-2020 Bsra41 yok yok bende 28. Haftalarda başladı bu koku… Veee gitmiyorrrrr maaalesef … Ve sonuç? Şuan sabun kokusu, deterjan kokusu, bütün güzel kokulara aşeriyorum. Kansızlık da eşlik etti ohhh mis gibi cif kokularıyla günümü geçiriyorum 🤷🏻♀️