Zlmmrg melegegebe bende demir, balık yag, decavit,kaldiyum,magnezyum,d3 vitamini son3 tanryi cok düzenli içmiyorum ama
melegegebe Eslina175 ilk 12 hafta sadece folik asit veriyirlar sonra demir ve balik yağı sonra magnezyum da katiliyor . Vitamin veren de var yani doktordan doktora degisiyor ama zaten balik yagi icinse vitaminler de var
Gllpkr melegegebe her doktor farklı şeyler veriyo tabi benim kullandığım vitaminde hepsi var mesela ayrı ayrı değil tek hap bir sürü mineraller falan var içinde
irva Gllpkr Ben şuan devit 3 magnezyum ve demir ilacı kullanıyorum.Ayda 1 kez de b12 iğnesi vuruluyorum.
melegegebe Gllpkr yo hicbir değerim düşük degildi kan degerlerim de yerindeydi . Kendileri verdi . Magmezyumu zaten veriyorlar kramplara iyi geliyor . Demiri veriyorlar dogumda olasi kan durdurulamama durumunda kan yetersiz kalmasın falan diye yani vucutta kan daha da artsin diye . Kalsiyumu da dogumdan sonra annelerin genelde dişi dökülür bebek anneden kalsiyumu ceker falan dedi icersen senin faydana dedi içiyorum . Balik yagi zaten gelişimi destekliyor ki sürekli balik da tuketemiyorum . Ama kimisi degerlerine bakıp öyle veriyor . Benimkiler bakmadan verdi ki sorunum da yoktu
melegegebe Gllpkr aslinda bana da vitamin yazdi bi doktor birden fazla doktora gittiğim için onun icinde domuz jelatini vardi diye kullanmadim ..balik yaginin içindeki vitaminler yeter diye düşünüyorum
Cemrenur Gllpkr sebze, meyve, et ve süt ürünleri bol bol 🥰 ilaçlar işe yaramadı bıraktıktan sonra düzene girdi ama herşeyi dengeli yiyerek🌸
Cemrreedemirci Gllpkr multivitaminmiş bu folik asiti bırak buna başla demişti doktorum. Demir ilacı vs içmiyorum dış gebelikten ameliyat olduğumda kan değerim yükselsin diye doktor vermişti öff o ne kabızlık.. Onun yerine kendimi zorlarım yerim dedim :)
Nidaabaserr Hadibakalim pardon meraktan soruyorum doğum yaptınız mı ? Çünkü elanatal 2 Doğumdan sonra kullanılıyor diye biliyorum ben .. Bende elanatal 1 kullanıyorum şu an
Hadibakalim Nidaabaserr hayir 28 haftalik hamileyim..doktorum 2 nin içinde ektra omega 3 oldugu için 2 icmemi soyledi
Cskn99 Gllpkr hangi ilaca başladın canım.bana sağlık ocağı d vitamini damlası verdi henüz başlamadım başlasammi acaba
Gllpkr Cskn99 canım benim düşük tehlikem var progestan kullanıyorum bide lifolic vitamini kullanıyorum