sblaslan 5 haftalik 1 günlük gebeyim dün decavit verdi doktor verdi içenler varmı ben bıgün içtim ama başka ilaç vermedi herkez folik asit neden vermedi diyo sizce
MYstryy sblaslan bende ilk sefa ilk 3 ayda verildigini sizden duydum ama doktorunuz vermisse vardir bir bildigi ben 13 .haftamda folik asiti bırakıp kan ilaci ve vitamin kullanmaya basladim
bburcu sblaslan bence bir doktora daha gidin decaviti folik asit bittikten sonra kullanmaya başlamıştım ben 🤔
Zeynep_cagdas Canım doktorunun dediği tabi ki daha doğrudur ancak ilk defa gebeliğin başında decavit verildiğini duydum. Genelde ilk üç ay folik asit kullandırıyorlar ardından 12 hafta bitince kan ilacı omega decavit vesaire başlıyorlar. Ben olsam bir başka doktora daha danışırdım.
sblaslan Zeynep_cagdas tamm ankarada yaşıyorum daha yeni ögrendim hamile olduğumu perşembe ögrendim doktor ayarlayamadım dün kasığımda şidetli ağri olunca batıkent medical parka gittim acile erkek kadın doğum doktoru varsı ulturasonlar baktı haftaya pazar gel kan alalım tekrar bakalım dedi bide ben tiroid ilacı kullanıyorum sonra bunu verdi kullan bu ilacı dedi oladr
Tsknaltunts sblaslan ilk 3 ay sadece folik asit kullanılıyor diye biliyorum 3 aydan sonra bana decavit ve kan ilacı verdi doğuma kadar 🤷♀️ Başka doktora danışmanızda fayda var çok erken decavite kullanmak için
sblaslan Tsknaltunts evet pazar kan vermeye gidicem ozamn kesin sorarım bugün içtim ama bişey olmaz sanırım
Tsknaltunts sblaslan olmaz sanırım inşallah olma vitamin sonuçta ama daha çok erken daha Canım aynen sor
Gul32 Ben de hala kullaniyorum decavit. 7 haftada basladim. Vitamin destegine ihtiyacim oldugu icin erkenden baslamisti doktorum, normalde cogu gebe 12 haftada basliyor. Icinde ihtiyac duydugunuz folik asit de dahil olmak uzere bir cok vitamin mineral var
sblaslan ballarinannesidirr kan falan almadı sadece korkulcak bişey yok bebek daha minnacik nokta kadar bugün 5 hafta 1 gün doktor sadece bebek yerini almış kan görürüsen gel desi pazar tekrar çagırdı için bide ben cok korktum ağlamaktan aklımdaki bütün soruları unuttum ilk hamileliğim beş sene den sonra insan cok farklı oluyo aptal gbi aklıma bişey gelmedi
ballarinannesidirr sblaslan bende öyle oluyorum amaa yaa doktora girince aklımdaki herşeyi unutuyorum o anki heycanlaa . inşallah hayırlısıyla sağlıkla kucağına alirsin canim
sblaslan ballarinannesidirr işallah razı olsun allah isteyen herkeze nasip etsin sağlıklı olsunlarda başka hiç biley istemiyo insan🙏🥰