Yasininannesi Mayle23 Geçmiş olsun canım.Kaç haftalık hamilesin? İlk 3ayda ateş qrip biraz tehlikelide ondan sordum.Bol sıvı ve meyve tüket, c vitamini al inşAllah tez zamanda iyileşirsin🙏
Betegebet Mayle23 Ateşin yükselirse sakın evde bekleme. Ben ilk cocugum da yapmıştım o hatayı doktor cok kızmıştı. Ateş cok tehlikeli bebek için diye. Ortalık zaten kötü.. Dikkat et.
Mayle23 Ayca6868 kocamdan bana bulaştı qrip boğaz ağrısı biraz atewim var gibi ben russiya da yawiyorum burda gitsem kötü olur hastanede virüs olanlarin yanina goturecekler
Beety26 Mayle23 oof bende qrip oldum ama asiri degil hafif gexieiyoeum atesim yok sukur. Bogazmda ageimiyor ama arada bir burnm kapali ve hic hapsurmuyorum. Ama sesim oyice degismis. 6 haftalik gebeyim.
Yasininannesi Mayle23 Rica ederim,şükür 3ayı geçmişsin,korkma inşAllah bişey olmaz ama sen yinede tedbir amaçlı bi test yapdır en azından için rahat olur.
Betegebet Beety26 canım 5 sene oldu net hatırlamıyorum ama 39a yakındı yanılmıyorsam. Yetişkinler için aşırı yüksekti
Betegebet Beety26 yok cok şükür merak tme kolay kolay birşey olmuyor ama anneni yüksek ateşi olması büyük risk. Acil düşürülmesi gerekiyor.