MihricanA Korkmaz1804 5. Günüm sadece antibiyotik kullanabiliyorum bende ama testi vereli 10 gün oluyor hic bi bilgi vermediler bize ama
Korkmaz1804 Deletedmom328 plaquenil mi isim vermeniz neden doğru olmasın ki çoğunluk geçiriyor bu hastalığı
Korkmaz1804 Deletedmom328 doktor önerdi ben kullanmak istemedim anlayışla karşıladı ama banada kan sulandırıcı iğne verdi
tuzvelimon Deletedmom328 peki ilacın bebek üzerindeki etkisi neymiş ? Kaç haftalıksın bir de ? Çok geçmiş olsun en kısa zamanda sağlıkla atlarsınız inşallah. 🙏🏻
Hazal21 Kızlar bende 4 gündür aşırı halsizlik vardı da şimdi bugün de burun akıntım başladı sizde korona mı? Çok korkuyorum 😔😔😔
Monnarosaa Geçmiş olsun canım ben de geçen ay atlattım evde izole ettim kendimi 14 gün boyunca hiç bir ilaç kullanmadım limonlu su çok tükettim yememe içmeme dikkat ettim birde bol bol hareket etmek lazım
aemycarah İki gündür halsizliğim vardı dün burun tıkanıklığı ve bu gün de hapşırmak burun akıntısı ve koku alamıyorum acaba burnum tıkalı diye mi almıyorum diyorum ama endişeliyim de napmam gerekiyor bilmiyorum
HGa aemycarah bence test vermelisiniz kesinlikle bende de bunlar vardı sonrasında pozitif çıktı maalesef ki
MihricanA Hazal21 Benim en net belirtim koku kaybiydi 2 gun gelmeyince test yapmıştım pozitif çıktı o yüzden en net belirtisi odur bu aralar normal grip salgını da var