Xmsedd Kızlar 10 aylık bi oğlum var kazayla hamile kaldım 4 haftalık doktor emzirmeye devam edebileceğimi söyledi ama çevrem çok karşı dış çıkartıyoruz bana çok düşkün nasıl memeyi biraktiracagim bilmiyorumm başına gelen varsa yardımcı olabilirmi😊😊
Ozdmrkbraa Xmsedd canım burda tandem emzirme yöntemiyle emzirmeye devam eden annelerimiz var istersen forumdan aratıp bakabilirsin daha 10 aylıkmış memeden kesme şimdi naçizane fikrim böyle ha kendisi içmek istemez o zaman bırakır ama o bırakmıyorsa emzirme yöntemlerine bakıp devam edebilirsin
Mom103 Xmsedd canim onemli olan çevreni fikiri degil doktor olar dediyse olar doktordan çok bilsek doktor olurduk dimi 😊 sen gonlunun Rahat oldugu hanjisiyse onu yap ama kur ani kerimde bebegi 2 yasina kadar emzirmek iyi oldugu soyleniyor bebege cok cok faydali sagip ta vere bilirsin arkadasimin yeni dogdi sutunu sagip veriyor
Mammimammi Xmsedd 8 aylık oğlum 20 haftalık da hamileyim. Emziriyorum. Çevremde görenler sen napıyorsun gelişmez vs diyorlar gülüp doguruncaya kadar emzirip sonra beraber emzirecegim diyorum. İyice şaşırıyorlar 🙂. 3ümüz de iyi gidiyoruz şuan. Sadece ben hiç kilo almadım.
Mirayse1 Xmsedd halk arasında emzirmemek cok yaygın annem benide emzirmemiş kardesime hamile kalınca. Ama şimdi artık emzirmenin bir sakıncası olmadığı yönünde arastırmalar yine sen bilirsn ama kanındaki bebeğin gelişmemesiyle alakası yoktur bence. Hatta doğunca ikisini bir emzirmeye devan eden arkadaslar var.
Xmsedd Ozdmrkbraa doktorumuzda ilerlerleyen zamanlarda kendiliğinden bile bırakabilir hicbir sıkıntısı yok emzirmenin dedi ama çevrem çok karşı doğacak olanın gelismeyecegni soyluyorlar..
Ozdmrkbraa Xmsedd çevreyi dinleyecek olursak bebeklerimiz ne halde olurlar sen dinleme onları şimdi bide hamilelik psikolojisi annelik iç güdüsü acaba mı ki diyorsundur da zaten karnında ki bebeğin için zararlı bişey olsa doktorun da izin vermezdi bebeğine bak bakalım eğer ki üstün tadı değişirse emmek istemezse o zaman zorlamazsın 🥰🧚🏻🐣
merve90 Emzir canım sorun yok bende emzirdim 2 ay dhaa hamile kaldığımı öğrendikten sonra ama sütün bozulucak büyük ihtimal bozuluo çünkü
merve90 Xmsedd kızım 18 aylıktı hamile kaldığımda sütüm bozuldu kendisi bıraktı bi günde sütümün tadı bozuldu çünkü
Xmsedd merve90 hımm büyükmüş oğlum küçük ama zaten o kadar memeye düşkün değildi herzaman mesela dün akşama kadar 3 kere emdi zaten hep bir göğsümü emiyo doyuyo bıraktırmak içinde zorlamak istemiyorum normal süt verdik dün ağzına bile sürmedi..
Xmsedd Mammimammi ilk hamileliğinde ne kadar almıştın peki kontrollerde de bebeğin kilosuyla ilgili bi sıkıntı yokturdur umarim😊
Merve_seda Xmsedd Kızım dokuz aylıktı hamle kaldım doktor üç ay emZir sonra aç dedi sütün kalitesi düşüyor bebeğe bir faydası olmuyor demişti
Xmsedd Merve_seda banada bi süre sonra kendisi emmek istemez dedi ama ben okula giderken annemi hala emiyordum benle birlikte iki kardeşimde emdi şimdi bana çektiyse ne biliyim 😂😂şaka bi yana güldüm başıma gelmez umarim
Mammimammi Xmsedd bebek gayet iyi. Sorun yok canım. İlkinde 20 ikincide 17 kilo almıştım. Ama tabi onlarda da çogunu 20.haftadan sonra almıştım. Şuan hiç kilo almadım. Bundan sonra almaya başlarım herhalde 🙂