Cemrenur Kızlar bu sabah 1 saatliğine uyuyayım dedim uyudum, uyandığımda iç çamaşırının üst kısmı yani pede değil karnimiza gelen kismi, ve pijamalarm ıslaktı düşünüyorum ne olabilir diye ama su olamaz değil mi pedde yoktu çünkü 😥
Mina01 Cemrenur canim ama karna gelen kısmı diyon kafam karıştı kaç haftamınsın ki.bilgim yok üstte kalsın diye yaziyorum
Sevendays Cemrenur icimde ilkten balon patlar gibi bise patladi sonra sakir sakir su geldi benden islaklik hak getirsin 🤣herkesin farkli oluyor tabi seninki ter olabilir mi ben hamileyken asiri terliordum camasirima kdr geciyodu
G_A45 Cemrenur cnm doktora bir görün bir hafta önce suyum iyidi bir hafta sonra gttm suyu azalms kalmams dedı hıc anlamadm ben vala hemen sesaryanla aldılar o gün
Cemrenur Mina01 evet karnın alt kısmı ve iç çamaşırında pedin başlangıç bölgesinden yukarısı 😑 24 haftaligim bu arada😔
ilayy Cemrenur erken doğum riskin var mı? Cnm bndede hep su geliyordu akıntım sümüksü değildi su gibiydi ama bir riskimde yoktu doktoruma söylüyordum akıntımı suyumda iyidi bu haftalarda su gelmez eğer bir risk yoksa
Gllpkr Cemrenur daha çok erken 24 hafta suyun gelse bi kere anlarsın çünkü mesela idrarın geldi gibi oluyo mesela onu tutabiliyosun ama suyunu tutamıyosun o sızıntı gibi akıyo yani bende öyle olmuştu suyum önce gelmişti sızıntı şeklinde ama benim 9 ay 10 günü doldurduğumda gelmişti tabi
Gzn Suyunuz azaliyormuydu herhangi bi kacak var varmiydi bnde 20 haftaligim suyun biraz az dedi dr. Detaylida akintin cok oluyormu diye sormustu bnmde o kadar cok gelmedi su ama arada birden akinti geliyor su seklinde 🙁
Cemrenur Gzn hayır hatta detaylida doktoe suyu çok iyi demişti. Bende de su gibi akıntı olduğu için özellikle sormuştum öyle akıntı gebelerde olur ara ara dedi önemli değil dedi canım sıkma canını
Gllpkr Sevendays patladı mı 🙄ay ya karşımıza neler çıkıcak ki daha korkuyorum ikinci gebeliğim olmasına rağmen