Fatosvrl 17 haftalik hamileyim 5 saatlik otobus yolculuguna cikicam doktorumu aradim dinlenerek git dedi ama zaten oturuyor olcam nasil dinlenmem gerek yolculuga cikan arkadaslar bilgilerini paylasabilirler mi
GizemDksz Fatosvrl sürekli oturursanız bacaklarınızda uyuşma ya da bel ağrısı olabiliyor. O yüzden biraz oturup, biraz yürümek gerekli. O yüzden demiştir dinlenerek gidin diye. Otobüs bu yüzden biraz sıkıntılı, istediğimiz zaman durmadığı için.
Deletedmom15257 Fatosvrl cnm arada yürümem gerek kan dolaşımı için onu demeye çalışmış zaten yolculukta otobüsler yolcu aliyo her yerde o arada çıkıp yürü
Tugbaguns Fatosvrl bir buçuk ili saatte bir kalkıp yürüsen iyi olur aslında hamilelikte uzun süre oturmak uygun değil demişti aile hekimim bu arada ben iki kere 13 saat uçak yolculuğu yaptım arada yürürsen hiç sorun yok için rahat olsun 💕
OktayMeltemSahin Fatosvrl 2 saatte bir kalkıp yürüyün otobüste bütün yolculuğu oturarak geçirmeyin bacaklarınız açılsın
Fatmafatma Fatosvrl otursan bile uzun sure oturmak cok iyi dildir birde 5 saat boyunca. Oturmayin otobüsün ara yolu varya orada arada bir yuruyun dikkat edin tabi
Merve12 Fatosvrl hic bisey olmaz 20 haftalik hamileyim haftaya turkiyeye gidecegim sabah 8 de cikicam evden aksam 8 9 da annemlerde olucam toplam yolculuk 3.5 saat ucus ama ulasimlar dahil tabi, birsey olmaz dedi doktorum ki Allahin izniyle olmaz
zeyolin Fatosvrl canım ben 17 haftalıkken uçak yolculuğu yapmıştım bir buçuk saat sürdü ama üç kere kalkıp yürüyüş yaptım koridorda.Sürekli oturduğumuz için bele yük biniyor yürüyüş yap sen de saatte bir
Ruyaa Fatosvrl 17. Haftada nasıldım hatırlamıyorum ama suan 5 saat çişimi imkanı yok tutamam 🤣🤣 Allah yardımcın olsun
gigi Fatosvrl ben işim gereği sürekli yoldayım zaten her yerde duruyor durduğu zaman basamakları in çık yeter hiç durmaz ise koridorda git gel 😀 ben öyle yapıyorum hiçbirşey olmaz