Mimartezeanne 2 Li terst yaptırdım bu hafta 12+4 de doktor kız gibi görüyorum dedi minik bir çıkıntı var şeklinde ifade etti doktorum, sizin 2 Li testen sonra farklı cinsiyet söylendiği oldu mu?????
Aloneanqel Mimartezeanne bana 12 li haftada iken erkek dedi. 16 hafta iken muayeneye gittik %90 kız dedi. Detaylı ultrasonda değişicek mi bizim ki bende merakla bekliyorum
AsyaNildaa Mimartezeanne 21.haftama kadar erkek dedi,21.haftada kesin kız dedi.simdi 33+4 olduk hâlâ kız diyor.buyuk ihtimalle 2. kızım olacak inşallah
Quebonita Aloneanqel Yaa bize de erkek gibi gözüküyor ama cinsiyet için 16. Haftayı beklicem yine de dedi inş bizim de öyle kıza döner 🥺🥺
Angelkljh Aloneanqel ay bana da aynısını dedi erkeğe benziyor dedi sizce benim ki de değişir mi uldrasyon fotinuz var mı acab benim ki bu bak
handeuras22 Hulyauygur bende 16.haftadayım erkek dedi ama hamile kaldığımdan beri kız hissediyorum 🙈😬
Mimartezeanne Quebonita kız gibi görünüyor dedi bir çıkıntı var kızlarda da bu kadar olabiliyor erkeklerde daha belirgin olur dedi ama bebek iriliği erkek bebeklerde görülür bu haftada dedi😅 kafam çok karıştı tabi ki
fatma1995 Bize de 12. Haftada erkeğimsi demişti 18. Haftadayız kız dedi bu saatten sonra değişir mi acaba
Angelkljh fatma1995 ay çok değişik ya bana da 12 hafta da erkek dedi bakalm 16 hafta da gidecem ilk oğlum var bunu kız gibi hosedim ama Allah’ım hayirksini versn
Quebonita Mimartezeanne Hadi yaa bize de işte bu bayağı yukarı dönük duruyor erkek muhtemelen dedi. Sanırım ben kız bebek istiyorum diye net söyleyemedi, 16. Haftaya bırakıyorum cinsiyeti dedi, kıza dönse sevinirim valla 🥳
emirasaff34_ Mimartezeanne evet kuzum bana 12. Haftada erkeğe benzettim dedi 15 haftalık olduk şimdi cinsiyetimiz kız 👧💜
Angelkljh emirasaff34_ kesin mi erkek demişti size de benim küçük oğlum vardı yanımda buda erkeğe benziyor dedi Dr 12 hafta da
selin4141 Mimartezeanne benim oldu kuzum %70-80 kız dedi doktor isimini koyduk ilk çocuk heyecanla kıyafet aldık 18. Haftada beyefendi cinsiyetini net gösterdi elimde patladı eşyalar 😁 şaka bı yana sanki kızımı elimden almışlar gibi kötü oldum şimdi 37.haftadayiz oğluşum la . Benden tavsiye kuzum detaylı da net cinsiyet görmeden kimseye deme birşey de alma 🙈😁
Mimartezeanne selin4141 baş kısmı aynı ben adı da belli %80 kız dendi ama bekleyim herkes Çünkü aynı şeyleri yazmış sonra pembelerle çiçeklerde ortada kalmasın kıyafetler😅❤️
Mom046 İkili testte erkek yüksek ihtimal denildi daha sonraki gidişlerimde hep kendini gizledi göstermiyor 17. Haftamdayım belirsiz şuan bu durumu yaşayan oldu mu
Quebonita Aloneanqel Yok 2.si. Bir oğlum var bu da kız olsun istedim ama nasip tabi yine sağlıklı olsun inş önce