Suni sancıyla 5 saatte 10cm açılma ile 30 ağustos sabahı melek kızımı kucağıma aldım..
Zor bi süreç, yavrunuzu kucağınıza verdikleri an çektiğiniz acıları unutuyorsunuz 😊
Eşimle kısa süreli bi yolculukla gideceğimiz yere vardık. Arabadan indim ve sıcak sıcak bişiylerin aktığını farkettim. Önce altıma yaptığımı düşündüm, lavaboya gidince suyumun geldiğini durmadan aktığını gördüm :) Ağar topar tekrar şehir merkezine evimize yola koyulduk. Duşumu aldım son hazırlıkları yaptım ve hastaneye geçtim. Açılmam 3 cm haftalardır böyleydi.Suyum bi anda boşalmadı gelmeye devam etti. Kendi sancımın gelmesini bekledik uzun saatler. Ama maalesef gelmedi. Gece 2.30 gibi çok hafif dozda suni sancı takıldı ama fayda etmedi. 3 gibi kontrole gelen hemşire dozu artırdı ve yarım saat içinde sancılar başladı🙈 amacım kimseyi korkutmak değil ben hayatımda böyle fiziki bi acı yaşamadım. Saatler geçti…. 7 gibi şiddetli sancı ile beraber yoğun ıkınma isteği gelmeye başladı hemen ebeye haber verdik, lavman yapıldı. Ikınma geldikçe delirdim bu ses benden mi çıkıyor diye düşünüyordum en son. Doktorum geldi ve doğumhaneye çıktık. Sancı zamanlarında çok bağırıp kendimi yorduğum için ıkınma olayını pek beceremedim yani süre biraz uzadı. Çömelerek ıkınmalar vs. Artık masada doktorum elimi tuttu ve vajina ağzındaki kızımın kafasına dokundurdu. Hadi bakalım şimdi de ıkınma göreyim dedi😀 Deli gibi ıkınmalar sonucu minnacık koca gözlü bi melek koydular göğsüme 😍 plesanta bebek çıkar çıkmaz attı kendini dışarı :) zor ama güzeldi..