Aylnslm izmirlii-35 amin canım üşütmemeye çok dikkat et sıcak diye bırakma kendini en ufak esintiden bile çok ağrın olur
Princessmother izmirlii-35 valla resmen beni anlatıyorsun 😅 biz de mamadan önce meme verıyoruz ucum o an var cocuga verince o kavrayana kadar geri gidiyor o da emmek istemıyo sınırlenıyo aglıyo kıpkırmızı olunca da dayanamıyoruz biraz mucadele edıyoruz da biran önce oturabılsem daha cok zorlucamda. Otururken dikiş yerlerim acıyo cocugu da tam alamıyorum kucağıma. Allah ım sabır versın ınsallah hepımıze tez zamanda başarırız ınsallah
izmirlii-35 Princessmother Vallaha bende öyleyim dikişler zorlamasa uğraşırım da ağrım çok oluyor dayanamıyorum bi yandan da çocuk ağlamaktan katılıyor veriyorum mamayı aç kalmasın diye bizi en iyi bizi anlarız
sevimlieyuboglu61 izmirlii-35 canımm ben ertesi gün baya toparladım sonrasında eve gelip iş bişe yaptım Sütüm 5. Gün geldi sıcak duş masaj yardımı oldu Dikiş yeri ağrılarım ortalama 10_14 gün sürdü o da sadece yataktan kalkarken
cansutnc54 izmirlii-35 inşallah Çabuk toparlarsın yine de bebeğine bakınca azalıyor o acılar sancılar
izmirlii-35 Myasminn Deniyorum deniyorum valla bi gelsen görsen ne hale giriyoruz ikimizde o emmicem diye yırtıyor kendini bende emzircem diye çok sinirli bide inatçıı
Kelimeleringucu 3 gün oldu ameliyyat olalı ve henüz sütüm yok malesef, mecbur mama veriyoruz, ama memeyide veriyorum ki süt kanallarım azda olsun açılsın, gaz için bişey yapmadım, ayağa ilk kalkış zordu, sonrasi kolay. Ama hala yatarken kalkarken zorlaniyorum
izmirlii-35 Kelimeleringucu Bende öyleyim ya ne sağa ne sola dönebiliyorum sırt üstü yatmaktan belim sol boşluğum çok ağrıyor
Gzn Arkadaslar sezeryan olacaklar ilk gebeligimde sprey yara bandi kullanmistim dus alirken hic bir sorun yasamadim bilginiz olsun cok rahatti hic bisekilde dikis yerlerim islanmadi acilma olmadi
EbrarBilgem izmirlii-35 7,20 da doğum oldu ben aynı gece 11 12 gibi kalktım ilk yürüyüş için bi daha hiç kalkmadım bir haftada ağrım geçti gaz için kimyon çayı ve rezene çayı hergün içiyorum gaz yapan besinlerden uzak duruyorum sütüm de doğumdan çıkınca hemen geldi bebeğimde emdi şükür 🤲🏻
Melike3777 izmirlii-35 canım sütüm hamileliğimde gelmeye başlamıştı doğum yapar yapmaz da geldi hemen ve hastanede oğlumun altını üstünü ben değiştim ve tek başıma kalkıp yürüyüş yaptım eve geldiğim günde can sıkıntısından annemler felan bizdeydi yemek yaptım yani sanki sezaryen değilde normal doğum yapmış gibiydim Şükürler olsun kolay atlatım🙏☺️🧿 gaz içinde zinco diye damla var onu kullanıyorum memnunum
MinnieMouse izmirlii-35 canim benim ben de biberonden sonra meme reddi yasadim inanilmaz uzuyo anneyi. Neden beni istemiyo diye resmen yikiliyosun. Ama diren siringayla hemen toparlayabilirsin, bi kc gun dayanman lazim. Sonra memeyi alicak. Dhaa kucuk hemen alisir. Damla damla degdir agzina sıkmadan
izmirlii-35 MinnieMouse Aynen öyle hep ağlıyorum acaba çocuk beni istemiyor mu diye piskolejim bozuldu artık
Sedaca Princessmother benımde meme ucum yoktu plastık meme ucları var onlar ıle verdım zamanla benımkılerde uclandı sıkıntı yasamadım
Seda5892 izmirlii-35 canım bebeğim yoğunbakımda kalmıştı bende hastanenin anne otelinde yalnız kalınca mecburen kalktım😁
Mammimammi izmirlii-35 2 sezeryan dogum yaptım. İkisinde de sütüm hemen geldi. Odaya geldiğimde sütüm vardı emziriyordum. Toparlanmam ilkinde ilk gün gibiydi. Hiç agrım olmamıştı. 2.de 1 haftada eski halime döndüm. Gaz için de ekstra bişey ikisinde de yapmadım. Kolay hemen çıkmıştı.
izmirlii-35 Mammimammi Maşallah keşke bende hemen toparlanabilsem çocuk emmiyor onun sıkıntısı ağrılarımın sıkıntısı herşey üst üste geliyor çok çöktüm yaa
Dilbur izmirlii-35 1 hafta ağrısı sürdü ama kendini devamlı esirgemen gerekiyor ani hareketlerden kaçınmalısın süt hemen geliyor yani bende öyle olmuştu gaz konusuna gelirsek ben o konuda başarısızım sabah 11 de çıkmamız lazımdı ben saat 4 e kadar gaz için çıkamadım en sonunda lavman yaptılar Bi sıkıntı olmadı yani