Pinarx07 39 haftama girdim nisanim gldi sanirim sarimsi ve sumuksu birseyler geldi heyecan yptim dogum nezmn basliyo nisandan sonra
Dudu2019 Pinarx07 ya benmde ağrım varr ishal oldum korkudanmidir bilmiyorm bir titreme geldi şuan kasıklarm kalçam ağrıyo napicam bilmiyormm yaşayan var mı 😣
Betim Pinarx07 bende iki gün aynı beyaz krem şeklinde sümüksü akıntı geldi .. sabahında kanlı akıntı geldi sancım da başladı o gün doğuma gittim 😉
Pinarx07 Sedaks cuma gunu 1 cm acilma var demisti doktor kanalda degildi bebek bugun yine kontrole cagirdi arada kasilma adet sancisi gibi sancilarim oluyor heyecan korku karisti napicam o an diye 😊
Nilaykirikbas5516 Dudu2019 ben ishalim başladı 2 üç gün önce doğum belirtisi olabilirmiş ağrılarım da başladı Doktora gittim sancim cıktı nst de birazcık daha sonra azcik açılmam olmuş bugün yine gidicem bakalım ne olcak kaç haftaliksin canım
Dudu2019 Pinarx07 35+4 haftalığım ama doktorum doğum pozisyonunu aldığını söyledi heran gelebilir ikinci hamileligim ilkini erken doğurmuştum buda erken gelebilirmiş ama oğlumda direk suyum gelmişti bunda acayip belirtiler var anlayamıyorm da 🤔
Pinarx07 Guguklu_saat oda sinir bozucu insan dogsun istiyo bi yandanda hem korkuda oluyor beklemekte kötü Allah yardimcimiz olsun inşallah🤲
Guguklu_saat Pinarx07 aynen öyle her an tetikteyim ama yok açılmam da vardı 3 cm yarın kontrol var bakalım ne olacak aminnn
Pinarx07 Betim bakalim bnm nezaman gelecek 1 eylulde kontrolum var acilmam ne durumda cok heyecanliyim korkuda var normal yapabilirmiyim diye 😊
Pinarx07 Betim dogumunuz nasildi cok zormu normal dogum gerci herkesinki bir degil ama insan yinede merak ediyor
Pinarx07 Guguklu_saat sizin acilmaniz iyiymis 3 cm bnm daha 1 cm di sali kontrolde ne diyecrk bakalim zaten tahmini dogum 7 eyluldu heran gelebilirler artik 😊
Betim Pinarx07 ☺️☺️Normal doğum olarak başlayıp sezaryenle bitti benim ki💙sancılara dayanamadım ben açılma da 5,5 cm de adeta çivilendiniz için sezaryene alın beni diye yalvardım😬😬9 günlük olduk Bugün🤍
Dudu2019 Nilaykirikbas5516 35+4 kalçamn ağrısı geçmedi doktora gitmeye korkuyorm yatırırlar die erken ya daha ne bilm 😣
H-feyza Pinarx07 böylede olabiliyormu benimde öyle peçete kullamdığımda geldi ama akıntıdır dedim 34+4 de geldi şuan 35 im o nişanmı oluyo 😲
Dudu2019 Nilaykirikbas5516 sancm çıktı ciger gelistirici vuruldu su verildi serum simdi evdeyim ve sancm hala devam acılmam yok bakalm sabaha kesin giderim yine panik yapmamda cabası kalcam kopuyor resmen 😣😣